сряда, 1 януари 2020 г.

Новогодишен поздрав за дистрибуторите на AquaSource в България от Артър Спърлинг



Януари 2020 г.

Честита Нова 2020 година!


Вашият усърден труд, всеотдайност и страст направиха 2019 година най-успешната за AquaSource. България отбеляза удивителен растеж и подобри рекорда от предходната година, която беше най-добрата от влизането на AquaSource на българския пазар. Признателен  и благодарен съм ви за старанието, с което споделихте информацията за нашите продукти и бизнес-възможността с все повече хора през 2019 година. Станахме свидетели на огромния ръст на клиенти и дистрибутори, благодарение на които вече изпращаме продукти на много хора в доста повече страни!

През изтеклата година представихме нови и подобрихме други продукти, включително много популярната Програма Лесно начало, която вече е достъпна за всички нови дистрибутори на намалена цена. Напълно преработихме Business Hub  да бъде съвместим и с мобилни устройства и таблети, за да улесним управлението и изграждането на вашия бизнес. Също така стартирахме съвсем новите лични интернет страници myAquaSource, което дава възможност да предлагате продуктите ни на клиенти по целия свят и да привличате дистрибутори навсякъде в Европейския Съюз. Медицинският колеж пусна своя документален филм, в който се говори за AquaSource водораслите – удивително признание за един от нашите ключови продукти. Много от вас се класираха и присъстваха на пътуванията ни до езерото Кламат и събитието Mastermind във Флорида, САЩ.

Въведохме Указания за социалните медии, заедно с одобрените графики, което е само първата ни стъпка към подкрепата ви за популяризиране на AquaSource онлайн - като същевременно продължим да отговаряме на изискванията и защитаваме нашата марка.

Продължихме да подкрепяме благотворителната организация LightSource като даряваме 10% от печалбата след облагане с данък и така спомагаме за подобряване на учебната среда на училищата в България.

Семинарът Kick Off на 18 януари ще бъде изключително събитие със световноизвестните Том „Биг Ал“ Шрайтер и Уес Линдън като основни лектори. Ще направим някои вълнуващи съобщения на това събитие и моля, направете всичко възможно да присъствате! Това събитие ще ви помогне да развиете бизнеса си на ново ниво.

Пожелавам на всички щастлива, здрава и успешна Нова година и животът ни да бъде изпълнен със здраве, успех, щастие и сърцата ни да преливат от любов и радост.
 

Артър Спърлинг
Управляващ Директор

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D