вторник, 4 август 2020 г.

АлоеФреш очиства и подпомага доброто храносмилане. С подобрена формула, на същата цена!



АлоеФреш очиства и подпомага доброто храносмилане

AquaSource АлоеФреш е един от нашите най-известни продукти, когато става дума за очистването на дебелите черва и поддържане доброто здраве на храносмилателната система. И тъй като винаги се стремим да подобряваме нашите продукти, дори и по време на предизвикателните обстоятелства, които тази година ни поднесе, ние направихме чудесни подобрения на този и без друго фантастичен продукт:

  • Съдържанието на Алое вера е удвоено. Това допълнително благоприятства за поддържането на здравословна среда в червата, като подкрепя естествено населяващите ги пробиотични колонии.
  • Люспите от псилиум са увеличени с 20%. Признати са за едни от най-ефективните за поддържане здравето на храносмилателната система.
  • Подходящ е и за вегетарианци. За да направим този продукт подходящ и за вегетарианци сменихме капсулата с такава от растителна целулоза.
  • Същата отлична цена. Въпреки, че значително повишихме качеството и силата на този продукт, задържахме цената непроменена, правейки всичко възможно да ви подкрепим.
  • Вече на разположение в цял свят. С радост споделяме, че АлоеФреш вече е на разположение на клиентите в целия свят.
Изтеглете цялата статия

АлоеФреш – продуктово видео

В това кратко видео Петрана Жекова споделя своето полезно виждане за АлоеФреш, а също и ползите, които е изпитала по време на употребата му.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D