събота, 7 август 2021 г.

Soladey-eco йонна четка за зъби. Активираща се от светлината японска четка за зъби по революционна технология

Информация за AquaSource:

Онлайн магазин: https://margaritakoleva.myaquasource.net
Бизнес възможност: https://margaritakoleva.myaquasource.net/opportunity
 
 

Soladey-eco йонна четка за зъби

Активираща се от светлината японска четка за зъби по революционна технология

На пръв поглед може да прозвучи странно, но понякога технологиите могат да се използват за намиране на естествени решения. Йонната четка за зъби Soladey-eco е прекрасен пример за това. Тази иновативна четка за зъби преобразува светлинната енергия в йони, които спомагат за разграждането на зъбната плака и това прави устната кухина по-чиста и по-здрава. Паста за зъби не е необходима. Активната съставка е собствената ви слюнка. Така оралната хигиена е не само натурална, но и икономична!

Гледайте видеото

Отново налични!

Имаме удоволствието да ви съобщим, че новата доставка на четки за зъби Soladey-eco от Япония - страната известна с забележително качествените си продукти, както и сменяеми глави за нея, вече са налични! Предлага се в шест цвята: жълт, син, зелен, червен, оранжев и лилав!

Колко струва?


  • Soladey-eco йонна четка за зъби (всяка)


  • Клиентска цена: 58.00 лв.



Научете повече за Soladey-eco

Йонната четка за зъби Soladey-eco е отличен пример за това как технологията може да ни даде възможност да се грижим по естествен начин за устната си кухина. В този кратък видеоклип научете повече за четката за зъби от онези, които я използват и препоръчват. Можете също да изтеглите пълната ни статия за продукта по-долу.

Гледайте видеото
Изтеглете статията

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D