понеделник, 23 януари 2012 г.

От 23 януари 2012 година започва годината на Водния Дракон, според китайската астрология.

 
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!
Покровител на 2012 година е Драконът, а в източния зодиак той се смята за животно с ярко изразена енергия Ян - активният положителен елемент на развитието, съзиданието, възхода и изкачването, на чистите и видими неща.
Освен това годината е високосна - тоест начало на нов 4-годишен цикъл, което означава, че както подредиш живота си сега, то ще продължи и през следващите 3 години. И тук на помощ идва Драконът.
Той въплъщава сила, мощ, откритост, прямота, творческа енергия, увереност в победата и оптимизъм, както и творчески и нестандартен подход към решаването на проблемите. Драконът не търпи пасивността, съмненията в себе си и унинието, не понася също хитростите и интригантството. Затова в годината на Дракона обикновено върви на активните, честните, смелите, решителните, творческите и оптимистично настроените хора.
За годината на Дракона са характерни блестящите победи и неочакваните провали и поражения. Това е година на контрастите и големите промени.
За да бъде предразположен Драконът да помага на хората във всичките им начинания и да им дава своето покровителство, желателно е да го посрещнем по всички правила, които вече ви описахме.
Накратко, Годината на Черния Воден Дракон трябва да се посрещне в черно, синьо, зелено и златно, а най-добрата комбинация е черно и златно.
Драконът обожава празниците и тържествата. Затова колкото по-тържествено и бляскаво бъде посрещнат, толкова по-доволен ще е той и ще можем да разчитаме на неговата помощ и покровителство.
Тази година не бива в никакъв случай да се посреща тихо и самотно пред телевизора. Колкото повече хора се съберат около празничната трапеза, колкото по-весело и оживено е общуването, колкото повече радост и смях има наоколо, толкова по-позитивна ще е годината.