четвъртък, 24 март 2011 г.

РАДИАЦИЯТА – КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗИМ ОТ НЕЯ ?

Опасността от радиация не е свързана само с ядрен взрив. Много по-коварни са ниските дози радиация, ако действат продължително, защото разрушават клетките и водят до рак и увреждане на потомството.
Това сочат наблюденията над 400 хиляди американци, участвали в операция “Пустинна буря” и поразени от т.нар. Синдром на Залива. Болестта се дължи на обеднения уран, използван в бойните действия. Той отделя алфа-частици, които с времето отслабват имунитета и водят до мутации, рак и увреждане на потомството.
“Спечелихме битката в Залива, но изгубихме здраве, семейства и поколение” - така обобщават войниците положението. Повечето са или мъртви, или в инвалидни колички и принудени да приемат десетки лекарства, и то без подобрение. Родените от такива бащи деца са с вродени малформации, намален имунитет и по-висока честота на рак.
Обедненият уран, разпръснат в Косово, е истински геноцид спрямо децата на Европа. Там са хвърлени няколко пъти повече боеприпаси с обеднен уран, отколкото в т.нар. “Долина на смъртта” в Ирак. Радиацията на Балканите ще остане повишена през следващите няколко хиляди години. Вече се говори за “Балкански синдром”…
Косово е вторият източник на радиация след Чернобил. Впрочем, горещите частици, инхалирани от “облака” през 1986 година, до живот ще останат в нашите бели дробове и ще облъчват както нас, така и децата ни, когато ги прегръщаме (те са източник на проникваща радиация).
За разлика от това, алфа-радиацията от Косово не е проникваща и се спира от няколко сантиметра въздух, парче плат или лист хартия. Това обаче не я прави по-малко опасна! Тя се натрупва в костите и тихомълком уврежда костния мозък.
Статистиката сочи, че алергиите, автоимунните заболявания, ракът (особено на кръвта) и болестта на Ходжкин вземат все повече и все по-млади жертви. Това е логично - бебетата, родени през последните години и хранени с обикновените храни, трупат повече радиация докато изграждат скелета си, защото в диетата им не достигат минерали. Истинските последствия от това, уви, тепърва предстоят - и никой не е застрахован!
Естествено е да се запитаме: как можем да защитим децата от радиация? И тук на помощ идват микроводораслите. Съществуват поне пет механизма, по които те ни предпазват.
Селективно усвояване:
ако в храната има нормални минерали, организмът не усвоява радиоактивните. А най-богатата на минерали природна храна са микроводораслите АФА! Затова те са особено полезни за бременни, кърмачки и деца - при тях нуждата от минерали е повишена.
Хелатиране:
няколко молекули се свързват в голям комплекс, който после се изхвърля от организма. Най-добър хелатиращ агент в природата е алгиновата киселина, която се съдържа във водораслите (algae - водорасли, лат.). Тя активно чисти радиацията от тялото.
Антиоксиданти:
неутрализират свободните радикали, които се образуват от радиацията и разрушават клетките, намаляват жизнеността и предизвикват рак или израждане на потомството. Водораслите са богати на антиоксиданти и ни предпазват от радиацията, която вече е в нас.
Ензимно обогатяване: ензимите подобряват устойчивостта ни към радиация и други вредности. Изсушени по подходящ начин, водораслите са много богати на ензими,които подобряват метаболизма и ни правят по-устойчиви на екологичните проблеми, в това число и на радиацията.
Клетъчна регенерация:
микроалгите са най-пълноценната и лесно усвоима клетъчна храна в света - истински балсам за всяка клетка на тялото. Когато клетките разполагат с всичко необходимо, те се обновяват по-лесно и стават много по-издръжливи.
Оставена без контрол, радиацията подрива здравето и може да доведе до тежки последствия. Заключението се налага само - ако обичате децата си, давайте им водорасли, за да ги предпазите. А що се отнася до възрастните, всеки е свободен да избира…

Моето предложение:

Предложение Лукс: 30-дневна програма
За хора, които искат най-доброто. Тази комбинация от продукти ще пречисти и укрепи организма Ви, ще намали вредата от замърсяването, радиацията, неравилното хранене, претоварването и стреса. Включва:
- ЛЕСНО НАЧАЛО: Съдържа водорасли АФА, шест вида храносмилателни ензими, пробиотици Ацидофилус (за тънките черва) и Бифидус (за дебелите черва). Подхранва, пречиства и балансира. 
- КОМПЛЕКС ЕСЕНЦИАЛНИ МАСТНИ КИСЕЛИНИ: Съдържа т.нар. незаменими (есенциални) или още ненаситени мастни киселини, студено пресовани от 20 вида сурови ядки и семена. Отлична храна за сърдечно-съдова, ендокринна и нервна система, лигавици и кожа, вътрешни органи. 
- СУПЕР-АНТИОКСИДАНТ С ПИКНОГЕНОЛ: Съдържа няколко от най-добрите природни антиоксиданти, в т.ч. пикногенол, гинко билоба, зелен чай, черна боровинка и др. Предпазва клетките от разрушаване, може да забави остаряването, подобрява микроциркулацията.

Предложение Стандарт:
ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ: 120 капсули за 40 дни. Вземайте 3х1 капсула дневно.


Забележка: Водораслите не са единственият начин да се предпазим от радиация, но те определено са най-добрите в това отношение, понасят се много добре, а употребата им е лесна и удобна. Към тях могат да се добавят жен-шен, пчелен прашец, бирена мая, чесън, астрагалус, ехинацея, червено цвекло и вит. А, Д и Е.
                                                                
                                                                   Д-р Петър Найденов
Радиацията - проблеми и решения 


Деси Тодорова, дистрибутор на АкваСорс - гр.София:

Здравейте приятели, в тези дни на всичко случващо се в Либия и Япония ви предлагам внимателно да прочете този материал. За вас не знам , но навсякъде казват - ще достигне радиационния облак, други казват няма как много е далече, но за сигурността на семейството си аз не правя предположения. Много е важно в организма да има достатъчно количество органичен йод, чийто единствен източник са водораслите. Лично в моето семейство ние консумираме всеки ден по 3 капсули Морска енергия (комбиниран препарат от четири вида водорасли ) смятам да е така около 30 дни , защото се смята че разпада на радиационния йод е около 30 дни. Давам включително и на моята дъщеря , която е на 3 годинки , защото е изключително важно сега в организма да има в по-високи дози органичен йод, за да не влезе в обмяната радиация ако щитовидната жлеза изпитва недостиг. Не бъркайте синтетичния йод купен на тинктура от аптеката с органичния. Това е от мен и честита пролет много усмивки и любов , защото пролетта е сезона на любовта.

Как да предпазим бебетата и децата от радиация?

На практика приемането на Зелена енергия от бременните жени и кърмещите майки действа профилактично на техните бебета. След раждането още през първата седмица на новороденото е добре да се дава Бифидус с АФА, а след втората – по четвърт капсула АФА с мляко или вода, като всяка седмица се удвоява до 1 капсула на ден.
При бебета Зелена енергия се включва след 2-3 месец постепенно докато се достигне до 1-2 капсули на ден. По-високите дози се препоръчват на бебета от семейства, обременени с рак или изложени на повече радиация.

Препоръки

Препоръчително е да вземате постоянно микроводорасли в профилактични дози, редувайки Водорасли АФА, Зелена енергия и Морска Енергия (много добър и чист източник на естествен йод). Ако сте подложени на повече радиация (например чести рентгенови изследвания, работа в среда с радиация, лъчелечение, често летене със самолет), удвоете дозите и към тях добавете Супер Антиоксидант, Комплекс Мастни Киселини и Коластра КолАктив.


Ако се интересувате от регистрация като дистрибутор или поръчка на продукти се свържете с мен - Маргарита Колева, дистрибутор № К50018799, телефони - 0878-649585, 0889-649585, Skype-boqnboqn3. Ще се радвам да Ви бъда полезна!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D