понеделник, 9 януари 2017 г.

БЛАГОДАРЯ! - 30.12.2016г. - Доктор Петър Найденов




 Резултатът на цялата мрежа на АкваСорс за последния месец на 2016 г е внушителен! Само в нашата мрежа "Анхира" за месец декември имаме почти 450 000 QV, което прави около 675 000 лв оборот! Само на нашите дистрибутори ще бъдат изплатени за месеца общо над 
220 000 лв. комисионни. Пак за месец декември 2016 имаме активни около 150 директора, в това число един ЕД 1*, трима ЕД, десетки Дир 3* и други звездни директори! ОТНОВО СМЕ НОМЕР ЕДНО!!! 
Ето това се нарича професионално развиване на бизнеса! Зад него стои всеотдайност и вяра в това, което правим, вече над 20 години! А най-важното - много върнати усмивки, много хора с по-добро здраве, много семейства с по-висок стандарт! 
Е, любими мои лъвици и лъвове, тигрици и тигри, ангели мои, гордост моя, светли души, воини на Любовта и Светлината - да ги закръглим на милион, а? Какво ще кажете? Има още хора, в чиито домове трябва да влезем, има още души, в които трябва да запалим огъня на надеждата, има още майки, които искат децата им да са здрави без химия! И, което е най-хубавото - има толкова много приятели, които ни чакат от години, които са се преродили в НАШЕТО ЯТО - нека ги намерим, нека достигнем до тях! С помощта на социалните мрежи това сега е много по-лесно!
Желая ви здраве, любов, изобилие, още по-големи успехи и много вдъхновение през новата 2017 г.! И имайте предвид - всеки един от нас е започнал от една надежда, една мечта, подплатена само с вяра и желание! Ако сега започвате, дайте си поне 3 години и всеки ден правете по нещо за своя бизнес - и резултатите ще дойдат! Ако вашите лични резултати са скромни, нека това да не ви смущава - моят първи чек беше под 40 лв. Важното е посоката, важното е да разширявате мрежата си от клиенти, дистрибутори и директори, важното е да слушате своите Директори и Лидери, защото всички ние имаме само една цел - да ви помагаме да успявате все повече!
Нарочно не искам да се обръщам поименно към никого, защото ние сме силни заедно и красотата на градината е в хармонията на багри и ухания, внасяни в нея от отделните цветя. Обичам ви и ви благодаря от сърце! Който се учи, той ще сполучи! Пожелавам ви един ден да пишете обръщения към мрежата си с такъв трепет, с такова вълнение, с такава любов, с такава гордост, с такива смирение и благодарност, с каквито е препълнена душата ми в този миг! Пожелавам ви да ме надминете по всички показатели - в това число и по ползване на английски език (е, не можах да се сдържа, sorry)! В мрежовия маркетинг на върха има място за всеки, който е готов да направи нужното! Ще се видим на върха! А вашият връх не е нужно да се измерва с хиляди и милиони левове - достатъчно е да сте помогнали на тези, на които сте можели да помогнете, да сте стоплили няколко души, да сте разпръсквали светлинката на надеждата по пътя си - и да правите всичко с любов и благоговение!
БОГ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ И ДА ВИ ВОДИ ВЪВ ВСИЧКИТЕ ВИ ПЪТИЩА! БЛАГОДАРЯ! ОБИЧАМ ВИ!


30.12.2016 год.- Доктор Петър Найденов

Източник: Добре дошли в АкваСорс!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D