понеделник, 11 септември 2017 г.

Блиц Промоция AquaSource КолАктив3 - 120+20 капсули подарък

Уважаеми Дистрибутори и Клиенти,

От 09.09.2017 г. - събота, можете да се закупите 

"AquaSource КолАктив3" - 120 + 20 БЕЗПЛАТНИ капсули.

Цената и обемите остават непроменени.

Промоцията е валидна до изчерпване на промоционалните количества.

Поздрави,
Екипът на AquaSource
 
За поръчки: http://aquasourcebg.com/shop/index.html?ref=50018799
AquaSource КолАктив3 коластра

AquaSource КолАктив3 е нашият продукт с коластра от "следващо поколение" за тези, които искат допълнителна подкрепа за здравето на храносмилателния тракт чрез комбинацията от Ацидофилус и Лактоферин с нашата AquaSource коластра.
AquaSource КолАктив3 предлага отлична хранителна подкрепа на хората, които водят активен начин на живот, включително и спортисти.

Той е полезно допълнение към всеки хранителен режим, тъй като е предназначен да подпомогне долната част на храносмилателния тракт, както и имунната система.

В продукта AquaSource КолАктив3 се използва цялата коластрата. Тя е пълномаслена, което означава, че не преминава през процес на ултрафилтрация.

Коластрата в продукта КолАктив3 е добита от югозападните части на САЩ, където беше построена фабрика за преработка, проектирана от инженер-технолози по млеко-преработка, създадена с единствената цел да се произвежда коластра от най-високо качество. Събраната и преработена коластра се пастьоризира при 72°С в продължение на 15 секунди, след което се суши чрез индиректна топлина при ниска температура. Именно този процес подпомага запазването на възможно най-висока хранителна стойност.

Основни предимства:

AquaSource Коластра - Коластрата е „първото мляко“, произведено от майката, което е обогатено с допълнителни хранителни вещества и антиоксиданти. AquaSource използва коластрата от крави, която съдържа между 10 и 20 пъти повече хранителни фактори и антитела от човешката коластра.

Ацидофилус – полезна бактерия, населяваща тънките черва, която подпомага храносмилането. Ацидофилус може да подпомогне организма в борбата срещу вредни бактерии, паразити и други организми.

Лактоферин – въпреки, че коластрата естествено съдържа лактоферин, този биоактивен пептид е добавен като съставка, за допълнително подпомагане на имунната система.

Здравни твърдения, одобрени от EFSA:

Няма

Данни за алергени:

Съдържа МЛЯКО като алерген според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

Източник: http://aquasource.net/DisplayProduct.aspx?cid=6&pid=17

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D