четвъртък, 1 февруари 2018 г.

Блиц Промоция AquaSource КолАктив3 - 120 + 20 БЕЗПЛАТНИ капсули.


Уважаеми Дистрибутори и Клиенти,

От днес, 01.02.2018 г. - четвъртък, можете да закупите 

 AquaSource КолАктив3 - 

120 + 20 БЕЗПЛАТНИ капсули.

Цената и обемите остават непроменени.

Промоцията е валидна до изчерпване 
на промоционалните количества.

Поздрави,
Екипът на AquaSource


 
 

AquaSource КолАктив3 коластра


AquaSource КолАктив3 е нашият продукт с коластра от "следващо поколение" за тези, които искат допълнителна подкрепа за здравето на храносмилателния тракт чрез комбинацията от Ацидофилус и Лактоферин с нашата AquaSource коластра.
AquaSource КолАктив3 предлага отлична хранителна подкрепа на хората, които водят активен начин на живот, включително и спортисти.
Той е полезно допълнение към всеки хранителен режим, тъй като е предназначен да подпомогне долната част на храносмилателния тракт, както и имунната система.

В продукта AquaSource КолАктив3 се използва цялата коластрата. Тя е пълномаслена, което означава, че не преминава през процес на ултрафилтрация.

Коластрата в продукта КолАктив3 е добита от югозападните части на САЩ, където беше построена фабрика за преработка, проектирана от инженер-технолози по млеко-преработка, създадена с единствената цел да се произвежда коластра от най-високо качество. Събраната и преработена коластра се пастьоризира при 72°С в продължение на 15 секунди, след което се суши чрез индиректна топлина при ниска температура. Именно този процес подпомага запазването на възможно най-висока хранителна стойност.Основни предимства:


AquaSource Коластра - Коластрата е „първото мляко“, произведено от майката, което е обогатено с допълнителни хранителни вещества и антиоксиданти. AquaSource използва коластрата от крави, която съдържа между 10 и 20 пъти повече хранителни фактори и антитела от човешката коластра.

Ацидофилус – полезна бактерия, населяваща тънките черва, която подпомага храносмилането. Ацидофилус може да подпомогне организма в борбата срещу вредни бактерии, паразити и други организми.

Лактоферин – въпреки, че коластрата естествено съдържа лактоферин, този биоактивен пептид е добавен като съставка, за допълнително подпомагане на имунната система.Здравни твърдения, одобрени от EFSA:


Няма


Данни за алергени:


Съдържа МЛЯКО като алерген според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.


Съдържание 

в 1 и в 2 капсули
Коластра (от мляко) 400mg 800mg
Лактобацилус Ацидофилус 2mg 4mg
(което осигурява 4.0 x 106 жизнени клетки към момента на производство)
Лактоферин 1mg 2mg
Капсула: Емулгатор – желатин

Продуктът е одобрен и произведен от коластрата на здрави, млечни, пасбищни крави. Не съдържа пестициди, хормони, антибиотици, нито вируса "луда крава".


Източник: http://www.aquasource.net/Index.aspx?cid=6
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D