четвъртък, 1 ноември 2018 г.

AquaSource клиентски бюлетин за м.ноември 2018г

Продуктова статия

AquaSource Супер Плодова енергия С
с ацерола, макуй и акай бери


Дата на публикуване - 31.10.2018 г.

AquaSource положи доста усилия, за да ви предложи още едни нов продукт, който със сигурност ще се радва на голяма популярност.


Нарекохме го AquaSource Супер Плодова Енергия С с ацерола, макуй и акай бери. Названието и така е доста дълго, за да изпишем и ценния морски зърнастец (облепиха), който също е включен.

Много се вълнуваме във връзка с този продукт и когато прочетете написаното нататък, ще разбере защо.
Нашата нова комбинация от дребни плодове, изключително богата на важни хранителни вещества, е чудесно средство за стимулиране на имунната система в периода на настинките и грипа благодарение на високото си съдържание на витамин С и други антиоксиданти. И, както може да се очаква от AquaSourcе, продуктът е 100% органичен, без добавка на противослепващи агенти, така че получавате само нутриенти с мощно въздействие и никакви добавки. Освен това витамин С допринася за намаляване на чувството за отпадналост и умора.

Особено държим плодовете да се берат и да се подлагат на лиофилизация (сушене чрез замразяване), когато хранителното им съдържание е най-високо. Ползата нараства от факта, че тялото усвоява хранителните вещества максимално добре, нещо характерно за натуралните продукти.

AquaSourcе Супер Плодова енергия С е една от най-добрите натурални хранителни добавки за имунната система, предлагани на пазара. Чудесна е както за заетите, така и за подложените на големи физически натоварвания хора. Идеална е за вегани и вегетарианци. А витамин С допринася за защитаването на клетките от оксидативния стрес.

Плодовете, използвани в този продукт, са от екологично чисти растения, отгледани в естествената им среда. Опитът показва, че отглежданите по такъв начин растения са с по-високо съдържание, понякога до два пъти по-високо, от обичайно предлаганите в търговската мрежа.

Дребните плодове са сред най-богатите на хранителни вещества плодове, но също толкова важно е и как се съхраняват тези нутриенти. Много дребни плодове достигат максималната си хранителна стойност само в определени периоди на годината и затова трябва да се събират и консервират тогава. Лиофилизацията дава възможност за съхраняване на хранителните вещества и ни позволява да се възползваме целогодишно от тях. Нещо повече, установено е, че хранителното съдържание на подложените на лиофилизация дребни плодове може да е по-високо, отколкото в пресните.

Комбинацията от органични дребни плодове в AquaSource Супер Плодова енергия С включва: плодове от органична ацерола на прах, органични лиофилизирани макуй и акай бери на прах, и органичен морски зърнастец на прах.
Всички знаем, че се нуждаем от витамини, за да бъдем здрави. И че е необходимо да си ги набавяме чрез храната, тъй като тялото ни или изобщо не може да ги произвежда, или не може да произвежда достатъчно за задоволяване на нуждите ни.

Витамин С е мощен антиоксидант и е необходим за изключително много неща в тялото, не на последно място – за имунната система, вътрешните механизми за самопрочистване на тялото, синтеза на колаген, здравето на кожата. Надбъбречните жлези също се нуждаят от много витамин С, когато сме изложени на стрес. За изграждането на костите, зъбите и мускулите също е необходим витамин С, както и за биосинтеза на невротрансмитери и някои хормони. И това е само началото на списъка!

Плодовете на ацеролата са изключително добър източник на витамин С и съдържат също така голямо количество кверцетин, който спомага да се предотврати образуването на т. нар. „крайни продукти на гликацията“ или „AGE“. (Когато консумираме протеини или мазнини в съчетание със захари, тялото ни образува AGE в кръвта. Установено е, че тези AGE допринасят за остаряването и за възникването или влошаването на много здравословни проблеми. Тортите и бисквитите са сред главните фактори за формирането на AGE.)

С помощта на ацеролата обаче може да изглеждате по-млади както отвътре, така и отвън, благодарение на ролята, която витамин С играе при синтеза на колаген, както и за по-бавното навлизане на захарта в кръвта и по този начин – за по-постепенното увеличаване нивата на инсулина. Установено е също така, че ацеролата има противогъбични свойства.

Акай бери са дребни тъмнопурпурни плодове, растящи на високи палми в Бразилия. Вкусът им напомня съчетание между боровинки и шоколад, което може да обясни защо местните жители на района на Амазонка, където растат акай бери, пият с удоволствие по литър сок от тях на ден. Изключително хранителни са. Съдържат мастни киселини Омега 3, 6 и 9. Тъмнопурпурният цвят е следствие от високата концентрация на полезни полифеноли, особено антоцианини и проантоцианидини. Растенията произвеждат полифеноли като защитно средство срещу прекалено силните ултравиолетови лъчи и токсините; те помагат и на хората по същия начин.

Храните и плодовете с високо ниво на антоцианини се използват широко като средство за забавяне на стареенето и за подпомагане на растежа на здрави и нормални клетки и тъкани. В Бразилия акай бери се използват предимно като адстрингентно и пречистващо кръвта средство.

Макуй бери са известни като плода с най-високото съдържание на антиоксиданти. Традиционно се употребяват за увеличаване на силата, издръжливостта и жизнеността. Антиоксидантите в тях са благотворни за поддържане на здравето на имунната система, костите и ставите, и на нивото на холестерола и триглицеридите в нормални граници. Макуй бери са също така добър източник на калций, калий и желязо.

Морският зърнастец или облепиха (който не расте в морето) е изумително богат на хранителни вещества. В Тибет, Монголия и Китай го наричат „изпратен от Бог“ или „течно злато“ заради репутацията му на лечебно растение. Морският зърнастец е може би единственото растение, съдържащо не само мастните киселини Омега 3, 6 и 9, но и доста по-рядко срещаната Омега 7, за която се знае, че е особено важна за здравето на кожата. От него получаваме витамините А, В1, В2, С, D, Е и К, флавоноиди (известни също и като витамин Р), каротеноиди и феноли. Немско проучване открива, че морският зърнастец съдържа толкова витамин В12, колкото и черният дроб. Той е също така на върха на списъка по съдържание на витамин С, витамин Е, бета-каротин и флавоноиди. Двайсет и четири минерала и микроелемента и различни аминокиселини също дават своя принос за превръщането му в истинска хранителна съкровищница.

Основни предимства 

• Концентриран източник на натурален витамин С от комбинация от органични, богати на хранителни вещества дребни плодове, за естествена подкрепа на имунната система.

• Две капсули дневно осигуряват 100% от хранителната референтна стойност на витамин С.

• Чудесен продукт при физически активен начин на живот, включително и за спортисти.

• Богатата на антиоксиданти комбинация подпомага възстановяването и имунитета.

• Добър източник на желязо, магнезий и други важни минерали.

• Витамин С спомага за намаляване на чувството за отпадналост и умора.

• Подпомага имунната система в сезона на настинките и грипа.
Съставки в препоръчителен дневен прием от 2 капсули:
Две капсули AquaSource Супер Плодова енергия С с ацерола, макуй и акай бери осигуряват: 
Органична ацерола на прах – 17% витамин С                      480 мг
Осигурява натурален: 
Витамин С                                                                                      80 мг (100%*)
Лиофилизиран органичен макуй бери на прах                    200 мг
Лиофилизиран органичен акай бери на прах                      160 мг
Плодове от органичен морски зърнастец на прах              140 мг

За максимален ефект може да вземате до 6 капсули дневно.
Капсула: Растителна целулоза
*Хранителна референтна стойност в ЕС в %
Здравни твърдения, одобрени от Европейския орган за безопасност на храните (ЕОБХ):

• Витамин С допринася за намаляване на чувството за отпадналост и умора.

• Витамин С допринася за нормалното освобождаване на енергия в тялото.

• Витамин С допринася за нормалната функция на нервната и имунната системи.

• Витамин С допринася за предпазване на клетките от оксидативен стрес.



Работно време

Понеделник - Петък - 9.00 - 19.00
Събота - 9.00 to 14.00 (до края на месец ноември)

Обадете ни се 
Изпратете ни имейл 

Съобщения

Първият работен ден за месеца е 1 ноември 2018 г.

Последният работен ден за месеца е до 17:30 ч. на 30 ноември 2018 г.

Във връзка с Коледните и Новогодишни презници ОФИСЪТ НЯМА ДА РАБОТИ от 22-ри до 26-ти декември, включително, както и от 29-ти декември 2018 г. до 1-ви януари 2019 г., включително.

Първият работен ден за декември е 1.12.2018 г.

Последният работен ден за декември е 28.12.2018 г.Първият работен ден за месеца е 1 октомври 2018 г.

Важна актуализация за работното време на офиса и доставките

Работно време на офиса: За да гарантираме, че поддържаме най-високо ниво на обслужване, от 01.12.2018 г. офисът вече няма да е отворен за половин ден в събота, но вместо това увеличаваме персонала в офиса, който ще ви обслужва от понеделник до петък.

Доставки: От 1 ноември въвеждаме малка промяна в нашата услуга за доставка. Вие ще получавате поръчките си на следващия ден, както винаги, но това ще важи вече само доставките в работните дни. Тази промяна ще засегне само поръчките направени и платени в четвъртък след 16:00 ч. и тези в петък. Те ще бъдат доставяни в понеделник или според графика за обслужване на куриерската служба.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D