понеделник, 30 септември 2019 г.

"Детски имунитет – основни причини за неговото разстройване" - лекция на Д-р Петър Найденов и Д-р Роман Бучименски в гр.Видин на 26.09.2019г.

Д-р Бучименски е в България по покана Д-р Петър Найденов във връзка със съвместни техни проекти. На 26 септември заедно с Д-р Найденов гостуваха в гр. Видин, където се проведе беседа на тема:

„Детски имунитет – основни причини за неговото разстройване и объркване“

Лекторите засягат теми като:

• Холистичен подход към детското здраве
• Как се уврежда детския имунитет
• Какви са начините да объркаме имунитета
• Ролята на хормоните на щастието и емоциите за здравето
• Ролята на суперхраните в поддържането на здравето на децата
• Цветята на Бах за поддържане на емоционалното здраве и др.

Ако искате да разберете как да се грижите за здравето на децата си в съответствие с най-новите методи и лечения, не пропускайте тази единствена по рода си възможност да се докоснете до безценния опит на д-р Бучименски:

• Специалист по холистична медицина, класически хомеопат (MSc, IACH, RCHom).
• Магистър по медицински науки (Университет в Тел Авив).
• Завършил Международната академия за класическа хомеопатия (най-престижната хомеопатична академия в света, Гърция).
• Член на Израелската асоциация за класическа хомеопатия, един от водещите хомеопати в Израел.
• Основател и директор на Международния център Viva Holistica и клиника Via Homeopatica (основана през 1996 г.).
• Организатор на международни събития и участник в глобални проекти в областта на холистичната медицина и здравословния начин на живот.
• Автор на уникалните лечебни техники „10 стъпки към здравето“ и „Методика за преобразяване“.

Д-р Бучименски има 37-годишен клиничен опит, благодарение на който ефективно лекува хора от цял свят, преподава холистична медицина и хомеопатия, участва в образователни и клинични програми в Русия, Израел, САЩ, Европа, Индия, Африка.
Наред с хомеопатичното лечение, което основно стимулира естествените процеси на възстановяване, Роман използва традиционни и съвременни методи в областта на психосоматичната терапия, трансперсоналната психология и други знания и методи, предназначени да разкрият човека, да идентифицират проблемите му и да направят лечебния процес мек, бърз и необратим.
Пациентите и клиентите на Роман отбелязват, че този подход не само премахва болезнения проблем, но също така има благоприятен ефект върху общото здравословно състояние на физическо, емоционално, умствено и духовно ниво.
Повече информация за него и дейността му на http://www.viahomeopatica.com/

За Д-р Петър Найденов:

Д-р Петър Найденов е водещ холистичен лекар с многогодишен опит, педиатър, организатор на първите курсове по класическа хомеопатия у нас, един от първите български хомеопати и преподаватели по хомеопатия, пионер на Хомеопатичната детокс терапия (ХДТ) в България, BFRP – сертифициран практикуващ с Цветята на Бах, дългогодишен астролог, лектор, издател, а също така лидер и ментор на Европейската мрежа за здраве „Анхира” с над 10 000 човека от различни страни. С индивидуален подход към всеки, д-р Петър Найденов помага на хиляди хора да бъдат по-здрави и да живеят по-добре.

Онлайн магазин: http://margaritakoleva.myaquasource.net
Бизнес възможност: http://margaritakoleva.myaquasource.net/opportunity

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D