събота, 15 април 2023 г.

Да инвестираме в нашата планета!

  

Пролетта дойде (най-сетне!) и за мнозина празнуването за Великден е на преден план, но знаете ли, че април е известен и с друго световно събитие? Повече от 50 години на 22 април отбелязваме Деня на Земята, като си припомняме за спешната необходимост да защитим природата и да популяризираме ежедневните начини, по които бихме могли да променим нещата към по-добро за Земята.

Тази година сме призовани всички заедно да „инвестираме в нашата планета“ с вдъхновяващото послание: „Заедно можем!“ Ние от AquaSource поставяме планетата пред всичко, което правим и се надяваме, че ще се присъедините към нас в подкрепа на Деня на Земята. Може би бихте могли да организирате почистване в района, в който живеете, да започнете да ходите на работа с велосипед, вместо с автомобил или да научите детето си колко е важно рециклирането.

Ако организирате някакво групово мероприятие в подкрепа на инициативата, можете да регистрирате своята дейност на уебсайта на Деня на Земята, за да оставите следа и да привлечете и вдъхновите повече хора!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D