събота, 9 декември 2023 г.

Направете си подарък за очите ! ПОДХРАНЕТЕ ОЧИТЕ СИ!

 

 

 

С наближаването на Коледа очите ни се подготвят за празник на блестящи декорации, апетитна храна и грижливо опаковани подаръци, но с прекомерното използване на цифрови екрани очите ни може да бъдат твърде напрегнати и изтощени, за да се насладят напълно на чудесата около нас.


Зрението е толкова важна част от ежедневието, но здравето на очите ни често се приема за даденост. Знаем, че по това време на годината сте заети с  милион други неща, затова следете нашите бързи съвети за поддържане здравето на очите, които ще ви помогнат да се насладите на мигащите светлини с блясък в очите през този празничен сезон!

 

 

ПОДХРАНЕТЕ ОЧИТЕ СИ

Когато става въпрос за здравословна за очите диета, много нутриционисти препоръчват храни с оранжеви, розови и червени нюанси. Сьомгата е чудесен пример – тя е пълна с Омега-3 и астаксантин за подпомагане здравето на очите. Оранжевите чушки и сладките картофи също са чудесни. Техният оранжев цвят се дължи на антиоксиданта бетакаротин, който тялото превръща във витамин А – изключително важен за поддържане на добро зрение. Включете и доматите в списъка си за пазаруване. Те са пълни с ликопен, който спомага за намаляване на риска от развитие на редица очни проблеми.


Това са чудесни съвети, но правилното хранене невинаги е лесно. Ето защо прекарахме години в проучване и разработване на AquaSource Комплекс Грижа за очите. Продуктът съдържа африкански невен, астаксантин и очанка за поддържане здравето на очите, както и синергична комбинация от доказани натурални съставки. Всичко това помага организма да се предпазва от UV радиация, синя светлина и цифрови екрани и допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес.


За допълнителна подкрепа опитайте още едно ново попълнение в нашата продуктова гама и каталог – AquaSource Пакет Грижа за очите, който комбинира AquaSource Комплекс Грижа за очите с AquaSource Комплекс Течно злато Витамин D3. Комплекс Течно злато осигурява набор от важни Омега-3, -6, -7 и -9 мастни киселини, включително богато на DHA масло от микроводорасли за още по-големи ползи от Омега-3 за очите.

Чудесни идеи за вашия списък с подаръци тази година! 

 
Онлайн магазин:
 Бизнес възможност:

КУПЕТЕ СЕГА

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D