събота, 20 юли 2024 г.

AquaSource рецепта - ДОМАШНА ЛИМОНАДА С КУРКУМА КОМПЛЕКС

 

Онлайн магазин:
 Бизнес възможност:

 

ДОМАШНА ЛИМОНАДА С

КУРКУМА КОМПЛЕКС

От Искра Милкова, Brand Ambassador, България

Почувствайте слънчевите емоции с тази освежаваща напитка, приготвена с AquaSource Куркума Комплекс, която ще подправи по идеален начин всеки летен повод!


Поздравления за Искра Милкова, за тази великолепна рецепта, която избрахме след наскоро обявения ни кулинарен конкурс в социалните мрежи. Благодарим на всички включили се! Очаквайте още победители много скоро!

Съставки и начин на приготвяне

ГОТОВИ ЗА СТАРТ С CoQ10!

 

Онлайн магазин:
 Бизнес възможност:
 
 
 

Знаете ли, че CoQ10 играе роля в подпомагането на преобразуването на храната и кислорода в организма, като допринася за освобождаването на енергия и стимулира по-добрия метаболизъм?

Мазната риба, органичното месо, ядките и спанакът са чудесни хранителни източници на CoQ10. Освен това е мастноразтворим, така че опитайте да добавите шепа кедрови ядки или качествен зехтин, за да извлечете най-доброто от това, с което се храните.

Ако ви е трудно да поддържате диета с такива съставки, хранителните добавки могат да бъдат чудесно допълнение към вашето меню. AquaSource Коензим Q10 Комплекс с хром пиколинат и суперхраната AquaSource органични водорасли съдържа само естествено произведен CoQ10, докато хромовият пиколинат действа съвместно с инсулина, за да спомогне метаболизма на въглехидратите, а нашата суперхрана органични водорасли осигурява изключително богат източник на антиоксиданти и други ключови хранителни вещества.


Без глутен, без ГМО и сертифициран от The Vegan Society®, AquaSource Коензим Q10 Комплекс е предназначен да подпомага метаболизма, да поддържа нормалните нива на кръвната захар и да подкрепя имунната система.


Бъдете на върха това лято с AquaSource Коензим Q10 Комплекс.

КУПИ СЕГА

Идва нова рутина!

 

Онлайн магазин:
 Бизнес възможност:
 
 

Може да ни се струва, че съвсем скоро празнувахме Коледа, но ето че неусетно училищната лятна ваканция вече започна!


Този сезон изисква много енергия за по-активни дейности на открито, така че е важно да избирате хранителни вещества, които подкрепят вашата издръжливост.


Това е стара, но актуална сентенция – можете да дадете най-доброто от себе си на другите само ако първо се погрижите за собствените си нужди. Така че, независимо дали се наслаждавате на хаоса покрай грижите за децата или се справяте с безкрайния списък със задачи, уверете се, че давате приоритет на собственото си здраве. Започнете да изграждате основа още сега със здравословно хранене, много сън и възможно най-голяма физическа активност. Всичко това би могло да е ключът към едно безгрижно лято.