понеделник, 7 октомври 2024 г.

„ПРЕГРЪЩАНЕ“ НА ПРОМЯНАТА

 

Онлайн магазин:
 Бизнес възможност:
 
 

„ПРЕГРЪЩАНЕ“ НА ПРОМЯНАТА

Знаете ли, че приблизително 25 милиона жени преминават през менопауза всяка година? Тъй като жените над 50 години представляват около 26% от женското население по света, нека поздравим тези, които преживяват това уникално пътешествие на обновяване и трансформация на Световния ден на менопаузата – 18 октомври.

Този период от живота трябва да бъде и време за радост и грижа за себе си. Защо? Защото дейностите, които носят забавление и релаксация, както и тихите моменти на уединение, могат да подобрят благосъстоянието и да повишат увереността в хода на промяната. 

За допълнителна подкрепа отвътре навън, хранителната добавка AquaSource Муун Баланс предлага уникална комбинация от билки и нутриенти, които подпомагат поддържането на благосъстоянието и жизнеността по време на хормоналните колебания. Съставките включват бразилски женшен, мака и донг куай – зa всички се счита, че притежават адаптогенни свойства, които могат да помогнат на организма да се приспособява към промените; храносмилателни ензими за подпомагане на усвояването, както и суперхраната органични водорасли за уникална хранителна подкрепа.


Съдържа витамини B12, C и E от естествени източници, за поддържане  здравето на костите, имунитета, нервната система и  за намаляване на чувството на умора. И не само това – продуктът е без глутен, без ГМО и е сертифициран от The Vegan Society®.


За цялостна подкрепа, комбинирайте с крем AquaSource Муун Райз. Той съдържа див сладък картоф, разклонена цимицифуга и екстракт от сибирски женшен – широко използвани за облекчаване на симптомите на менопаузата, като същевременно прави кожата мека и нежно  ухаеща на българско розово масло.

КУПИ СЕГА

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D