четвъртък, 14 май 2015 г.

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ




Моят резултат е:

ЛИЧНОСТЕН ТИП ENFJ

“ТРЕНЬОР”
“Всичко, което вършим, излиза извън нас и влияе на всички. Позата може да озарява сърцето Ви или да издава тревожност. Дъхът Ви може да излъчва любов или да натоварва стаята с депресия. Погледът Ви може да предизвиква радост. Думите Ви – да вдъхновяват желание за свобода. Всяко Ваше действие може да отваря сърцата и умовете.”  - Давид Дейда
Хората от личностен тип ENFJ са родени лидери, изпълнени със страст и харизма. Те съставляват около два процента от населението и често са политици, треньори и учители, които достигат и вдъхновяват другите да вършат добро. Притежават вродена увереност, пораждаща влияние. ENFJ изпитват голямо удоволствие и гордост, когато насърчават другите да работят заедно и да развиват себе си и своята общност.

ВЯРВАТ СИЛНО В ХОРАТА

Хората са привлечени от силните личности, а ENFJ излъчват искреност, загриженост и алтруизъм и не се страхуват да се изправят и да заявят мнението си, когато чувстват, че то трябва да бъде чуто. За тях е лесно и естествено да общуват с другите, особено лице в лице, а Интуитивната (N) им черта им позволява да достигат до всеки било то с факти и логика или с чиста емоция. Личностният тип ENFJ лесно разпознава мотивацията на хората и прави връзка между на пръв поглед несвързани неща. Те имат способността да съчетават идеи и да ги предават като обща цел толкова умело, че чак е омагьосващо.
Интересът на ENFJ към другите е искрен, понякога твърде искрен. Когато вярват в някого, могат да приемат много присърце проблемите му и да му гласуват прекалено голямо доверие. За щастие това доверие се превръща в самоизпълняващо се пророчество и алтруизмът и искреността на ENFJ вдъхновяват обектите на тяхната загриженост да се превърнат в по-добри хора. Ако не внимават обаче, техният твърде силен оптимизъм може да притисне хората да вършат неща, за които не са готови или нямат желание.
Хората от личностен тип ENFJ са уязвими и към друго. Те притежават уникална способност за обмисляне и анализ на собствените си чувства, но ако се оставят да бъдат прекалено въвлечени в чуждите трудности, могат да развият нещо като емоционална хипохондрия – да започнат да виждат проблемите на другите в себе си и да се опитват да поправят нещо, което няма нужда да бъде поправено. Ако стигнат до точка, в която чуждите ограничения възпират развитието ENFJ, това може да навреди на способността им да погледнат отвъд дилемата и да да помогнат за решаването ѝ. В този случай е важно ENFJ да се отдръпнат и да използват времето да отделят чувствата от проблема, който трябва да бъде разгледан от друга гледна точка.

...БИТКАТА ДА НЕ СЕ ОТКЛОНИМ ОТ КАУЗА, КОЯТО СМЯТАМЕ ЗА СПРАВЕДЛИВА

ENFJ са истински, грижовни и точни хора, които са най-щастливи, когато са в предните редици и обединяват и мотивират екипа си със своя заразителен ентусиазъм.
Хората от личностен тип ENFJ са страстни алтруисти, понякога дори прекалено, и е малко вероятно да се страхуват да поемат куршумите, когато защитават хора или идеи, в които вярват. Не е изненадващо, че много известни президенти на САЩ са били ENFJ. Този личностен тип иска да води към по-светло бъдеще, независимо дали управлява просперираща нация или извежда малък отбор по софтбол към трудно извоювана победа.

Известни хора с личностен тип ENFJ: 
Барак Обама, Ейбрахам Линкълн, Роналд Рейгън, Опра Уинфри, Уилям Кълън Брайънт, Ейбрахам Маслоу, Шон Конъри, Бен Афлек, Франсоа Митеран, Томи Лий Джоунс, Майкъл Джордан, Матю Макконъхи, Джон Кюсак, Денерис от “Игра на тронове”

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D