неделя, 21 януари 2018 г.

Женското здраве - лекция на Д-р Петър Найденов от 20.01.2018г. в гр.Стара Загора



Доктор Петър Найденов:
"Филм на ужасите или как да не бъдем герои в него:
1. Зачевате дете случайно - вместо това, подгответе се поне няколко месеца със суперхрани и правилно хранене!
2. През бременността вземате лекарства, но не осигурявате на вас и бебето всички нужни хранителни вещества - вместо това се пазете от химията и отново наблягайте на суперхраните, витамин Д и хранителни добавки
3. Съгласявате се на случаен час за секцио - ако наистина трябва да е секцио, задължително изберете дата и час с помощта на квалифициран астролог! На разположение съм за това, а понеже съм и лекар, може да изберем дата така, че детето да е по-здраво.
4. Ваксинирате си детето - това обърква имунната система и предразполага към болести, настинки, както и към психични проблеми (напр. аутистичен спектър) - вместо това отложете ваксините колкото може за по-късно. Ако сте ваксинирали, направете на детето хомеопатична детокс терапия!
5. Прилагате антибиотици - те разстройват микробиома и водят до редица проблеми в червата, а пропускливите черва са причина за алергии и т.нар. "автоимунни" болести. Вместо антибиотици вземайте суперхрани по системата Зима без антибиотици и лекувайте децата с хомеопатия. 
6. Като започнат алергии, екземи, астми и пр. ви предписват кортикостероиди и антиалергични - вместо това, отново хомеопатия и суперхрани, пробиотици и каквото още трябва докато детето се оправи.
7. Не давате достатъчно витамин Д - това отслабва имунната система и пречи на доброто развитие на детето - вместо това, изследвайте нивото на 25-ОН-вит. Д в кръвта и ако трябва давайте витамин Д в по-големи дози.
8. Позволявате да слагат на детето ви амалгамени пломби - те увреждат сериозно здравето, съдържат живак и други токсични метали - не допускайте това
9. Не се информирате за възможностите на холистичната медицина и сляпо вярвате не на когото трябва - имате глава на раменете, използвайте я!"

Маргарита Колев

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D