събота, 6 януари 2018 г.

Благодаря ви и ви пожелавам успешна 2018 г.! - Артър Спърлинг- Изпълнителен Директор на AquaSource Algae Group




Уважаеми дами и господа,

Вярвам, че вие и вашите семейства сте се насладили на една вълшебна Коледа и се надявам, че се гордеете, че бяхте част от AquaSource през наистина чудесната 2017 година!

През 2017 година и особено през втората ѝ половина, продажбите бяха доста добри, което със сигурност ще се отрази положително на вашите доходи и бизнес през 2018 г.

Много работа беше свършена, а и продължава да се върши, и именно поради това сме уверени, че 2018 и 2019 година ще бъдат невероятно вълнуващи и доходни за вас, като продължавате да се срещате с нови хора, да подкрепяте екипите си и да се концентрирате върху своя AquaSource бизнес. Първите двадесет години бяха чудесно пътуване и сърдечно да ви благодаря, че участвахте в него, а следващите двадесет възнамеряваме да бъдат наистина специални за всички нас.

С нетърпение очаквам срещата си с вас и вашите екипи на Националния Пролетен AquaSource Семинар. Продължавайте да го анонсирате сред хората, защото сме убедени, че всички ще харесат това, което имаме да споделим.

Както винаги, аз съм отворен за вашите предложения, които ни помагат да подобрим нашата работа...

Желая на вас и вашите семейства щастлива, здрава и успешна 2018 година!

Поздрави,

Артър Спърлинг
Изпълнителен Директор на
AquaSource Algae Group




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D