петък, 7 февруари 2020 г.

Здраве без лекарства - лекция на Доктор Петър Найденов на 5 февруари 2020г. в гр.Видин

В тази бурна грипна епидемия, в която много хора вече се чудят какво да направят, заповядайте на беседата „Здраве без лекарства“, за да разберете как можете да опазите вас и децата ви здрави!
Научете как можете да си поддържате здравето, без да употребявате вредни лекарства! Ще разберете защо някои хора са по-склонни да боледуват, а други не толкова, как се стига до омагьосания кръг на антибиотиците и по-важното, как да излезем от там!

В програмата:

🌸 защо се влошава здравето - нашето и на децата ни
🌸 коварни съвременни токсини и как да ги изчистим
🌸 за или против ваксините и с какво да ги заменим
🌸 вредата от антибиотици, кортикостероиди и пр. "лекарства"
🌸 суперхрани и суплементи, подобряващи здравето и имунитета
🌸 продуктите АкваСорс: в какви случаи кои са за предпочитане
🌸 хомеопатична детокс терапия - изход от омагьосания кръг
🌸 емоционално здраве с цветята на д-р Бах
🌸 въпроси и отговори за здравето с д-р Петър Найденов

За лектора:

Д-р Петър Найденов е водещ холистичен лекар с многогодишен опит, педиатър, организатор на първите курсове по класическа хомеопатия у нас, един от първите български хомеопати и преподаватели по хомеопатия, пионер на Хомеопатичната детокс терапия (ХДТ) в България, дългогодишен астролог, лектор, издател, а също така лидер и ментор на Европейската мрежа за здраве „Анхира” с над 10 000 човека от различни страни. Д-р Найденов е също така астролог с над 30-годишен стаж и сертифициран Бахов терапевт, BFRP. С индивидуален подход към всеки, д-р Петър Найденов помага на хиляди хора да бъдат по-здрави и да живеят по-добре.
 






Онлайн магазин: https://margaritakoleva.myaquasource.net
 
Бизнес възможност: https://margaritakoleva.myaquasource.net/opportunity


Може да се регистрирате като дистрибутор за да си купувате продуктите с отстъпка за себе си и близките си без това да Ви ангажира по никакъв начин да развивате МЛМ бизнес с АкваСорс. Всеки месец фирмата предлага изгодни промоции на дистрибуторите си!
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D