четвъртък, 5 март 2020 г.

AquaSource клиентски бюлетин за м.март 2020г.






Онлайн магазин: https://margaritakoleva.myaquasource.net
 

Бизнес възможност: https://margaritakoleva.myaquasource.net/opportunity



Може да се регистрирате като дистрибутор за да си купувате продуктите с отстъпка за себе си и близките си без това да Ви ангажира по никакъв начин да развивате МЛМ бизнес с АкваСорс. Всеки месец фирмата предлага изгодни промоции на дистрибуторите си!
 
 

Повече от 25 години поставяме качеството на първо място!

В продължение на повече от четвърт век ангажираността ни към качеството винаги е била водеща!

Независимо дали става въпрос за чистотата и натурално богатите съставки на нашите продукти или за един от многото ни уникални процеси за контрол на качество, ние пламенно се стремим винаги да подобряваме продуктите си. Дотолкова, че Медицинският колеж наскоро направи документален филм, озаглавен „Храна по лекарско предписание“. Заинтригувани от нашата репутация те решиха да ни включат в своята програма. Бяхме развълнувани от възможността да покажем нашите Водорасли, известни в цял свят, и наистина уникалните процеси, които следваме, за да гарантираме, че хранителните свойства на водораслите остават непокътнати, и че когато ги консумираме, получаваме всички хранителни вещества, витамини и минерали, които те съдържат!

Можете да гледате документалния филм по-долу.
Food on Prescription - AquaSource Algae

Продуктова статия

AquaSource Коластра

Какво е коластра?
Коластрата е първото вещество, наподобяващо мляко, което произвеждат женските бозайници за храна на своите новородени. Тя съдържа смес от имунни и растежни фактори и важни нутриенти, подпомагащи имунната система за постигането на по-добро здраве, жизненост и растеж.
Прочетете цялата статия

Искаме да чуем вашата история с продуктите...

Нека бъдем честни, всички можем да бъдем скептични. Със сигурност не вярваме на всичко, което ни се казва, особено що се отнася до модерната реклама, социалните медии и скандалите с „фалшиви новини“. Но едно нещо, което издържа теста на времето, е истинската препоръка от уста на уста, от един човек на друг. Ето защо искаме да чуем вашата лична история с опита ви в използването на нашите невероятни продукти, предимствата, които сте преживели и положителното въздействие, които са донесли в живота ви.

Ако искате да споделите историята си и да сте потенциален участник в поредица от кратки видеоклипове, моля, дайте ни повече информация, като кликнете на линка по-долу.
Споделете историята си
Да разбереш силата на убедителната препоръка за един продукт се оказа изключително успешно за Каролин Гаскин, която редовно споделя пламенните си възгледи за нашите продукти със своите клиенти, приятели и семейство. Можете да гледате някои от препоръките за продуктите на Каролин по-долу.


Caroline Gaskin - Colostrum Testimonial

AquaSource Коластра

Гледайте тук
Caroline Gaskin - Algae Testimonial

AquaSource Водорасли

Гледайте тук
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D