понеделник, 8 април 2024 г.

ЗЛАТНА БЛАГОДАТ - AquaSource Куркума Комплекс

 

Онлайн магазин:
 Бизнес възможност:
 

Куркумата е  яркожълта подправка, която от векове се слави със своите ползи за здравето. Днес проучванията сочат, че възпалението играе роля при много хронични състояния, което връща куркумата отново в светлината на прожекторите заради нейните удивителни противовъзпалителни свойства, благодарение на активната ѝ съставка – куркумин.

Знаете ли обаче, че съдържанието на куркумин в куркумата е сравнително ниско? За да изпитате пълния му ефект, Healthline препоръчва приема на хранителни добавки с куркумин, които включват черен пипер (съдържащ пиперин), като се смята, че пиперинът повишава усвояването на куркумин с удивителните 2000%!

AquaSource Куркума Комплекс с бромелаин, джинджифил и маслинови листа е висококачествена хранителна добавка, съдържаща черен пипер като ключова съставка. Формулирана е да подпомага възстановяването на мускулите и ставите, което я прави чудесен избор за хората с активен начин на живот и за по-възрастното поколение.


И добрите новини не свършват дотук. Проучванията показват, че куркумата има положителен ефект не само върху здравето на клетките, но и върху храносмилането, контрола на кръвната захар, ставите, очите и кожата, така че ако търсите вдъхновение за грижа за здравето, защо не направите тази чудодейна подправка възхитителна нова добавка към здравословната си диета тази пролет.

КУПИ СЕГА
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D