събота, 9 януари 2021 г.

AquaSource Лайтън-Ъп! Хранителен протеин на прах, сега обогатен с органичен грахов изолат и одобрен от обществото на веганите!

 

AquaSource Лайтън-Ъп!

Хранителен протеин на прах, сега обогатен с органичен грахов изолат и одобрен от обществото на веганите

Нашият хранителен протеин на прах вече съдържа органичен грахов изолат и 50% повече протеини, а е и ВЕГАН. Сега осемдесет и четири процента от съставките са органични, а естественото съдържание на захари е намалено с 60%. Прочетете за прекрасните предимства на органичния грахов изолат, както и за другите новости в този популярен протеин на прах, който може да бъде част от почти всяка програма за контрол на теглото.

Изтеглете цялата статия

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО

Ексклузивна поредица от видео рецепти

Развълнувани сме да ви съобщим, че от следващата седмица стартираме излъчването на поредица от видео рецепти във Facebook, в партньорство с един от водещите европейски инструктори по здравословно хранене и уелнес, Тристан Лий. Последвайте ни във във Facebook.

„Лайтън-Ъп! поддържа моя активен живот“

Младият професионален футболист, Беркай Халил, редовно използва AquaSource Лайтън-Ъп! като част от своя спортен режим. Повече от три години нашият естествен, органичен и веган заместител на храна подкрепя активния му начин на живот, осигурявайки му необходимата енергия и балансирано хранене за отлично представяне на терена. В това кратко видео вижте как Беркай бързо и лесно приготвя любимия си шейк.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D