вторник, 26 януари 2021 г.

Димитрийка е млада майка, която споделя как Лайтън-Ъп! ѝ помага при контролирането на глада и теглото след бременността.


 

Младата майка на едно дете, Димитрийка, споделя как Лайтън-Ъп! ѝ помага при контролирането на глада и теглото след бременността.

След раждането на първото си дете, както повечето млади майки, Дими има голям глад за сладко, чувства се изключително уморена и страда от липса на енергия. Знае, че трябва да се храни здравословно заради изискванията на майчинството, промените в биологичния ѝ часовник, хранителните нужди и физическите промени в тялото ѝ. Тогава тя за първи път започва да консумира AquaSource Лайтън-Ъп!

Лайтън-Ъп! не само помага в контролирането на глада ѝ, но също така Дими забелязва невероятна промяна в енергийните си нива и общото си здраве. Тя се радва на своя Лайтън-Ъп!, приготвен в смути купа с плодове и семена, с добавени органични бадеми и био киноа – лесно за приготвяне и напълно подходящо за практични майки.

Дими препоръчва Лайтън-Ъп! на всички, особено на тези, които скоро ще стават майки, за да им помага в управлението на теглото по време на и след бременността. Той допълва почти всяка диета и служи като идеален заместител на храненето. Изборът на хранене, който майката прави, изгражда и културата на хранене, която ще следват децата ѝ, така че защо да не направим Лайтън-Ъп! нашия интелигентен избор на храна!

ВИДЕО 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА И ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПОРЪЧКА:

https://margaritakoleva.myaquasource.net/bg 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D