събота, 22 октомври 2016 г.

УСПЕХ В "АКВАСОРС" МЛМ БИЗНЕСМожем ли да носим две дини под една мишница? Да, със сигурност. Въпросът не е в това, дали можем, а до кога и дали си струва. 
АкваСорс е бизнес, който много хора стартират в свободното си време. В свободното си време. Това е силната и слабата страна на този бизнес. Силна, защото започваш от нищото, без риск, без сътресения и без никакъв опит, а възможностите за растеж са неограничени. Слаба, защото свободното време го превръща в лесна жертва. Когато времето „не ни достига“, познайте от къде ще си го „набавим“, при това без да си даваме сметка какво пропускаме. Човек поддържа фокуса си подсъзнателно или по навик към ежедневните неща в живота, независимо дали те са полезни за него и каква перспектива има в тях. Тук никой никого не може да съди и съветва, всеки сам си решава. Но всяко нещо си има цена. Успехът има цена. Неуспехът – също. Има нещо, което трябва да знаем, и това е, че енергията и силите ни са ограничени. Мястото, в което ги влагаме се определя от нашия фокус. Ето ви нагледно това, което се опитвам да кажа (почнете от долу на горе, както се израства в този бизнес, от ляво на дясно, каквато е посоката към финансовата свобода в паричния квадрант):

Още малко пояснения по таблицата:
Всичко останало – работа, домакинство, телевизия, забавления, 
училище и т.н.
АкваСорс – целенасочено изграждане на мрежа от клиенти 
дистрибутори и лидери
Постигнат резултат – нивата, които постигате съгласно плана за
възнаграждение
Месечни доходи – сумите, които може да печелите в този бизнес
(приблизително, но с достатъчна точност)
 
Това не е призив да захвърлите всичко останало и да се посветите на АкваСорс бизнеса си, защото никой няма право да изисква това от вас. Но се надявам това да внесе яснота по следните най-често премълчавани въпроси: 
1. Защо, след като съм от 15 години в АкваСорс все още нямам никакво развитие?
2. Защо вече 10 години си седя „прост директор“?
3. Защо хората, които включих преди време сега нищо не правят? 
4. Защо ми е трудно да поддържам нивото си? 
5. Защо, след като си обещах да постигна еди какво си ниво това все още не се е случило? 
6. Защо обемите ми този месец нещо куцат? 
И така нататък.
 
Понеже споменах обемите, имам една идея…
Всяка вечер, когато отварям страницата си в АкваСорс си казвам 
„Я да видя обемите“. Вероятно и вие така правите. 
Предложението ми е следното – да заменим мантрата „Я да видя обемите“ с „Я да видя последствията от фокуса и действията ми“ 
Споделено на 20.07.2016г. от Емил Найденов в 
Добре дошли в АкваСорс!