понеделник, 4 ноември 2019 г.

Нова такса за регистрация в AquaSource и отстъпка на Програма Лесно начало за нови Дистрибутори


Онлайн магазин: https://margaritakoleva.myaquasource.net
Нашата мисия е да гарантираме, че всички нови Дистрибутори са истински посланици на нашите продукти, консумирайки ги, тъй като за нас е много важно да се споделя лична препоръка на продуктите, отговаряща на истински преживян опит. Ето защо сега предлагаме продуктова промоция за всеки нов дистрибутор, който се присъединява:
Вземете нашия най-продаван пакет - Програма Лесно начало само за 98 лв. (с непроменени CV и QV).
Новата такса за регистрация на Дистрибутора също се променя на 70 лв. от 1 ноември 2019 г . Това обаче включва безплатна доставка на Началния дистрибуторски пакет и всички продукти, поръчани в момента на регистрация.
Това означава, че новият Дистрибутор вече може да се регистрира, да се възползва от нашата промоция и да я получи за 168.00 лв.. Сравнено с преди, така се спестяват средства, защото когато нов Дистрибутор се регистрираше и закупуваше Програма Лесно начало, заедно с транспортните разходи, сумата възлизаше на 173.50 лева.
Освен това, имайте предвид, че всички нови дистрибутори, които се присъединят от уебсайт myAquaSource, ще получат 12-месечен безплатен абонамент за myAquaSource, спестявайки им допълнителни 60 лева от годишната абонамента такса!
Бизнес възможност: https://margaritakoleva.myaquasource.net/opportunity

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D