неделя, 17 ноември 2019 г.

Промени в начина на подновяване на дистрибуторските права в AquaSource

Промени в начина на подновяване на дистрибуторските права

В началото на годината обновихме нашите "Политика и Процедури", които включват значителна промяна, касаеща дистрибуторството ви в AquaSource, което вече не е валидно за неограничен период, а за срок от 12 месеца.


Дистрибуторските ви права ще продължат да се подновяват автоматично за период от една календарна година, при условие, че направите поне една поръчка със CV (обем за комисионна) през текущата година.

Това означава, че всеки, който все още не е направил поръчка през тази година или не го направи до 31 декември 2019 г., няма да поднови дистрибуторските си права автоматично и от 1 януари 2020 г. вече няма да бъде дистрибутор на AquaSource.

След огромният успех, който отбелязваме в световен мащаб, искаме да премахнем напрежението от вас и да ви позволим да се съсредоточите върху това, което има значение - вашия бизнес.

Затова днес обявяваме, че автоматично ще подновим дистрибуторските права на всички AquaSource дистрибутори* за 2020 г., което означава, че всички имат време да направят поръчка до 31 декември 2020 г., която след това автоматично ще поднови дистрибуторските им права за 2021 г.

Сега имате достатъчно време да се свържете с всички дистрибутори от своя екип, за да ги насърчите да направят поръчка преди 31 декември 2020 г., за да запазят дистрибуторските си права. Силно ви препоръчваме да не оставяте това за последния момент!

Надяваме се така да ви помогнем да продължите да се фокусирате върху изграждането на вашия AquaSource бизнес през следващата година.

*За дистрибуторите, регистрирани в България. Това се отнася за вас само, ако сте преподписали нов Дистрибуторски договор. За тези, които не са преподписали договора си, дистрибуторските им права ще бъдат прекратени на 31 декември 2019 г.

Вижте още: Нова такса за регистрация в AquaSource и отстъпка на Програма Лесно начало за нови Дистрибутори


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D