петък, 14 юни 2024 г.

НОСИМ УСМИВКИ С LIGHTSOURCE

 

НОСИМ УСМИВКИ 

С LIGHTSOURCE


Всяка година на 1 юни, по случай Международния ден на детето, сме насърчавани да предприемаме положителни действия в подкрепа на умственото, физическото и духовното благополучие на децата по света.


AquaSource винаги е била страстен защитник на децата. Знаете ли, че ние даряваме 10% от печалбата си, след облагане с данъци, на проекта „Обичам моето училище“ на LightSource Charity?


Начело с попечителя на благотворителната организация – Албена Спърлинг, тази новаторска инициатива е посветена на положителното въздействие върху живота на децата. Заради изключително ограничения бюджет в училищата, декорацията се смята за абсолютен лукс. Албена си сътрудничи с деца и учители за създаването и реализирането на персонализирани фототапети, които носят ярки цветове и положителни възприятия в техните училищни пространства. Заедно те създават места, където децата са по-ентусиазирани да учат, а усмивките им са доказателство, че този труд си заслужава!


За повече информация посетете уебсайта на LightSource Charity и научете повече от Албена Спърлинг в това лично видео съобщение.

AquaSource рецепта - ПУДИНГ „СУПЕР ПЛОДОВА ЕНЕРГИЯ“

 

Онлайн магазин:
 Бизнес възможност:
 
 
 

 

 

ПУДИНГ „СУПЕР ПЛОДОВА ЕНЕРГИЯ“

От Ива Велкова, Brand Ambassador, България

Рецептите са чудесен начин да се насладите на продуктите на AquaSource и да запознаете хората с нашия бранд. Ако планирате събиране, може да изненадате гостите си с този красиво поднесен десерт с четири от чудесните ни продукта. 

Съставки и начин на приготвяне

НАМЕРЕТЕ СВОЯ БАЛАНС

 

С нарастващите нива на стрес в цяла Европа, всички  бихме могли да намерим начини да се отпуснем. Световната независима мрежа за пазарни проучвания попита група от хора за нивата на стрес в ежедневието им. Резултатите показват, че 79% изпитват стрес в различна степен на тежест, като хората, работещи на пълен работен ден (82%), и студентите (83%) се чувстват под най-голямо напрежение.


Практикуването на йога е чудесен начин да избягате от напрежението и да се свържете отново със себе си чрез съзнателно дишане и разтягане, а освен това предлага и нещо повече от релаксация. Може да подобри гъвкавостта и стойката ви, както и съня ви. 

Ако се чудите от къде да започнете, отбележете в календара си Международния ден на йогата на 21 юни. Това е денят да вземете шалтето си и да излезете навън, за да се поизпотите с усмивка под слънчевите лъчи. 


Лекият летен ветрец ще бъде вашият приятел в упражненията, а птичките ще ви чуруликат. Перфектно! Ако йогата не е за вас, помислете за дейностите, които ви носят спокойствие, и отделяйте повече време за тях през деня – тялото и умът ви ще ви благодарят.

ОБРАТНО КЪМ КОРЕНИТЕ НИ

 

Онлайн магазин:
 Бизнес възможност:
 
 
 

Знаете ли, че през този месец преди тридесет години се появява на пазара компанията AquaSource?

Това, което започва с водораслите, добивани от сладките води на езерото Горен Кламат, Южен Орегон в САЩ, постепенно се разширява до гамата от хранителни добавки, които познаваме днес. Нашият Управляващ директор Артър Спърлинг остава винаги благодарен на основателите на AquaSource – хомеопатите Дейвид Хауъл и Робърт Дейвидсън, които първи въвеждат водораслите в бизнеса.

През юни 1995 г. нашият емблематичен продукт AquaSource Зелена Енергия е представен в Лондон пред група хора, жадуващи за повече информация. Един от участниците е Теодор Троев, който малко след това се присъединява към AquaSource като независим Дистрибутор. Теодор си тръгва от събитието вдъхновен да разпространява продукта, както и от възможността за бизнес с AquaSource в България – ход, за който ние ще му бъдем вечно благодарни. Останалото, както се казва, е история!


Обратно към 2024 г. AquaSource Органична Зелена Енергия е официално класифицирана като суперхрана и остава един от най-продаваните ни продукти, който осигурява изключително ефикасен, богат на хранителни вещества източник със значителни количества антиоксиданти, полифеноли, витамини и минерали, всичко това събрано в удобна форма, за да подпомогне  забързания ни живот.


За да научите повече за AquaSource Органична Зелена Енергия и нашата история, посетете началната ни страница на адрес https://bg.myaquasource.net/

КУПИ СЕГА

Здравей, Слънце!

 

Онлайн магазин:
 Бизнес възможност:
 
 

 

С отминаването на нестабилното време и идването на слънчевите дни, юни е месецът, който кара душата ни да пее! Най-накрая сме готови да събуем удобните пантофи, да се впуснем в повече приключения на открито и да живеем по-здравословно.


Юни също е идеално време да подобрим хранителния си режим. Добавете пресни сезонни плодове и хрупкави зеленчуци в менюто си и получете подкрепа с AquaSource Органична Зелена Енергия и Органична Супер Плодова енергия С. Ползите за здравето от консумацията на продукти според сезона са добре документирани. Web MD твърди, че те не само добавят качество и разнообразие към диетата ни, но също така съдържат много важни витамини и минерали, които може да липсват на организма ни, така че нека се възползваме от всичко естествено, което ни предлага това време от годината!