петък, 14 юни 2024 г.

ОБРАТНО КЪМ КОРЕНИТЕ НИ

 

Онлайн магазин:
 Бизнес възможност:
 
 
 

Знаете ли, че през този месец преди тридесет години се появява на пазара компанията AquaSource?

Това, което започва с водораслите, добивани от сладките води на езерото Горен Кламат, Южен Орегон в САЩ, постепенно се разширява до гамата от хранителни добавки, които познаваме днес. Нашият Управляващ директор Артър Спърлинг остава винаги благодарен на основателите на AquaSource – хомеопатите Дейвид Хауъл и Робърт Дейвидсън, които първи въвеждат водораслите в бизнеса.

През юни 1995 г. нашият емблематичен продукт AquaSource Зелена Енергия е представен в Лондон пред група хора, жадуващи за повече информация. Един от участниците е Теодор Троев, който малко след това се присъединява към AquaSource като независим Дистрибутор. Теодор си тръгва от събитието вдъхновен да разпространява продукта, както и от възможността за бизнес с AquaSource в България – ход, за който ние ще му бъдем вечно благодарни. Останалото, както се казва, е история!


Обратно към 2024 г. AquaSource Органична Зелена Енергия е официално класифицирана като суперхрана и остава един от най-продаваните ни продукти, който осигурява изключително ефикасен, богат на хранителни вещества източник със значителни количества антиоксиданти, полифеноли, витамини и минерали, всичко това събрано в удобна форма, за да подпомогне  забързания ни живот.


За да научите повече за AquaSource Органична Зелена Енергия и нашата история, посетете началната ни страница на адрес https://bg.myaquasource.net/

КУПИ СЕГА

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D