петък, 14 юни 2024 г.

НОСИМ УСМИВКИ С LIGHTSOURCE

 

НОСИМ УСМИВКИ 

С LIGHTSOURCE


Всяка година на 1 юни, по случай Международния ден на детето, сме насърчавани да предприемаме положителни действия в подкрепа на умственото, физическото и духовното благополучие на децата по света.


AquaSource винаги е била страстен защитник на децата. Знаете ли, че ние даряваме 10% от печалбата си, след облагане с данъци, на проекта „Обичам моето училище“ на LightSource Charity?


Начело с попечителя на благотворителната организация – Албена Спърлинг, тази новаторска инициатива е посветена на положителното въздействие върху живота на децата. Заради изключително ограничения бюджет в училищата, декорацията се смята за абсолютен лукс. Албена си сътрудничи с деца и учители за създаването и реализирането на персонализирани фототапети, които носят ярки цветове и положителни възприятия в техните училищни пространства. Заедно те създават места, където децата са по-ентусиазирани да учат, а усмивките им са доказателство, че този труд си заслужава!


За повече информация посетете уебсайта на LightSource Charity и научете повече от Албена Спърлинг в това лично видео съобщение.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D