четвъртък, 29 август 2024 г.

WWF НОВИНИ! AquaSource е горд спонсор на Програмата за спасяване на кафяви мечки на WWF в България

 

WWF НОВИНИ! 

AquaSource е горд спонсор на Програмата за спасяване на кафяви мечки на WWF в България – удивителен екип, който помага за защитата на мечките от опасностите на бракониерството и загубата на местообитания. Неотдавна получихме трогателни новини! 


Запознайте се с Никола, Анета и Мишо – три мечета, спасени между юли и октомври 2023 г. Никола, осиротял само на 5 месеца, беше уплашен и изтощен от глад и жега и се беше приютил в едно дърво край село Костенец. Анета и Мишо, също сираци, бяха намерени сами и отчаяни от нуждата от храна в Крушовица (Софийска област). С радост споделяме, че всички те вече са успешно рехабилитирани в специализирано заведение в Гърция и са пуснати да живеят свободно в Рила планина. Тази снимка улавя момента на освобождаването им в края на това удивително пътешествие! 


Отрядът за спасяване на мечки на WWF ежедневно променя живота на мечките в нашия регион и за нас е чест да застанем до тях!

AquaSource рецепта - ЛЯТНО СУПЕР СМУТИ

 

Онлайн магазин:
 Бизнес възможност:
 
 

ЛЯТНО СУПЕР СМУТИ 

От Петя Иванова, Brand Ambassador, България  

Време е да разкрием следващия победител в нашето предизвикателство с рецепти! Усетете благотворното влияние на силата на горските плодове с това вкусно смути от Петя Иванова. То е с чудесна кремообразна текстура, защото е приготвено с извара – най-новата задължителна съставка в света на смутитата – така че бъдете актуални с тенденцията и го пригответе този уикенд! 

Съставки и начин на приготвяне

СЪВЕТИ ЗА ПО-КОМФОРТНО ПЪТУВАНЕ

 

Онлайн магазин:
 Бизнес възможност:
 
 

За никого не е тайна, че пътуването, особено в чужбина, може да наруши рутината и здравето на храносмилателния тракт, като наруши баланса на полезните бактерии, които са естествено синхронизирани с нашето тяло и начин на хранене.

Когато преминем в нова часова зона, това може да бъде обезпокоително. Като прибавим и новите и необичайни храни и смяната на водата, става ясно защо толкова много страдат от стомашни проблеми, след като се качат на самолета. 

Ето нашите най-добри съвети да поддържате здравето си по време на почивката и да се наслаждавате на всеки момент: 

  • Изберете храни, богати на фибри, за да поддържате редовното изхождане 

  • Осигурете си хидратация с източници на качествена вода  

  • Правете редовни физически упражнения 

  • Опитайте местно кисело мляко и полезни за храносмилателния тракт храни  

  • Почивайте достатъчно 

Последен съвет: стомашно-чревният тракт и мозъкът работят в толкова тясно сътрудничество, че стресираното съзнание може да се отрази негативно на стомаха – така че най-важното е да не забравяте да... релаксирате! 


ИЗЛЕЗТЕ. БЪДЕТЕ АКТИВНИ. ЗАБАВЛЯВАЙТЕ СЕ!

 

Онлайн магазин:
 Бизнес възможност:
 

Лятото е идеалното време да се заредите с енергия и да подобрите благосъстоянието си. Можете да излезете навън и да поплувате, да потичате или да се разтегнете на чист въздух, да се насладите на пресни плодове и зеленчуци и поемете витамин D от слънчевите лъчи. Ще се чувствате чудесно през целия сезон, като същевременно ще подготвите тялото си за предстоящите студени месеци. 

За допълнителна подкрепа опитайте AquaSource КолАктив3. Създаден да поддържа здравето на храносмилателния тракт и имунната система през цялата година, той съчетава ацидофилус и лактоферин с богата на нутриенти AquaSource коластра. Коластрата е „първото мляко“, произвеждано от майките, богат източник на важни хранителни вещества и антиоксиданти – отлична храна за хората с активен начин на живот. 


Защо да изберете най-продавания продукт AquaSource КолАктив3 Коластра Плюс? 

  • Произведен от коластра от крави – с около 10-20 пъти повече хранителни фактори от човешката коластра. 

  • Извлечен от пасищно хранени, здрави млечни крави – без пестициди, хормони, антибиотици и вируса „луда крава“. 

  • Бързо пастьоризиран и изсушен на ниска температура, за да се запази хранителната стойност. 

  • Без глутен и ГМО.   

За да предложите на стомаха си малко повече любов през лятото, комбинирайте с AquaSource Бифидус комплекс и Ацидофилус. И двата продукта са част от най-продаваната ни Програма Лесно начало, предназначена за поддържане на нивата на чревните бактерии. 

КУПИ СЕГА

 

Доверете се на стомаха си!

 

Онлайн магазин:
 Бизнес възможност:

Каква е тайната да се чувствате фантастично? Всъщност всичко се крие в добрия имунитет и здравето на стомашно-чревния тракт.


Доволният стомах не само спомага за подобряване на храносмилането, но и може да повлияе на всичко – от настроението до имунитета ви. Невероятните 70% от имунната ви система се намират в храносмилателния тракт, така че добрата грижа за него е чудесен начин да поддържате цялостното си добро състояние.  


В разгара на лятото сме. Почивките, партитата и слънчевият сезон на разпускане могат лесно да нарушат деликатния баланс на добрите и лошите чревни бактерии. Ето защо сега е моментът да си създадете няколко здравословни навика, които ще помогнат на стомаха ви да се чувства добре и ще поставят основите на имунната подкрепа, когато настъпи по-студеното време.