четвъртък, 29 август 2024 г.

ИЗЛЕЗТЕ. БЪДЕТЕ АКТИВНИ. ЗАБАВЛЯВАЙТЕ СЕ!

 

Онлайн магазин:
 Бизнес възможност:
 

Лятото е идеалното време да се заредите с енергия и да подобрите благосъстоянието си. Можете да излезете навън и да поплувате, да потичате или да се разтегнете на чист въздух, да се насладите на пресни плодове и зеленчуци и поемете витамин D от слънчевите лъчи. Ще се чувствате чудесно през целия сезон, като същевременно ще подготвите тялото си за предстоящите студени месеци. 

За допълнителна подкрепа опитайте AquaSource КолАктив3. Създаден да поддържа здравето на храносмилателния тракт и имунната система през цялата година, той съчетава ацидофилус и лактоферин с богата на нутриенти AquaSource коластра. Коластрата е „първото мляко“, произвеждано от майките, богат източник на важни хранителни вещества и антиоксиданти – отлична храна за хората с активен начин на живот. 


Защо да изберете най-продавания продукт AquaSource КолАктив3 Коластра Плюс? 

  • Произведен от коластра от крави – с около 10-20 пъти повече хранителни фактори от човешката коластра. 

  • Извлечен от пасищно хранени, здрави млечни крави – без пестициди, хормони, антибиотици и вируса „луда крава“. 

  • Бързо пастьоризиран и изсушен на ниска температура, за да се запази хранителната стойност. 

  • Без глутен и ГМО.   

За да предложите на стомаха си малко повече любов през лятото, комбинирайте с AquaSource Бифидус комплекс и Ацидофилус. И двата продукта са част от най-продаваната ни Програма Лесно начало, предназначена за поддържане на нивата на чревните бактерии. 

КУПИ СЕГА

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D