БЕЗУПРЕЧНИ БРАУНИ ХАПКИ
от Гергана Налбантова, Brand Ambassador, Обединено кралство
Всички търсим нещо сладко от време на време. Когато гладът ви налегне, пригответе порция от тези вкусни вегански браунита без глутен от Гергана Налбантова. Направени с органично овесено брашно, AquaSource Лайтън-Ъп!, подхранващ заместител на храната, и струйка черен шоколад, те са идеалното лакомство за вашите вкусови рецептори.
СЪСТАВКИ
100 g био овесено брашно
20 g AquaSource Лайтън-Ъп!
80 g органично сурово какао на прах
щипка AquaSource Хималайска фина кристална сол
160 g течен тахан (или друго ядково масло)
7 с. л. кленов сироп (или AquaSource Мака Енергия за естествена сладост)
2 с. л. течно кокосово масло
100 g био черен шоколад за глазиране
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНE
Започнете като смесите всички сухи съставки.
След това добавете течните и разбъркайте добре.
Като приключите с бъркането, вземете една лъжица от сместа и оформете във форма за брауни по избор. Поставете оформеното брауни върху дъска или тава, застлана с хартия за печене. Повторете тази стъпка, докато използвате цялата смес.
Поставете тавата в хладилника за 30 минути, за да стегнат браунитата.
Междувременно разтопете био черния шоколад на водна баня. Напръскайте, потопете или залейте браунитата с разтопения шоколад.
Накрая ги поставете във фризера за 30 минути, за да стегнат, преди да ги опитате и споделите.
Няма коментари:
Публикуване на коментар
Благодаря Ви за коментара :D