вторник, 17 септември 2024 г.

ЗАЩИТЕТЕ ОЧИТЕ СИ

 

Онлайн магазин:
 Бизнес възможност:
 
 

Когато започнете да прибирате късите панталони и тениските този месец, не забравяйте, че и очите ви се радваха на лятната ваканция! Вероятно сте прекарвали повече време навън на чист въздух и по-малко време пред екраните. Ето защо връщането на работа може да означава и връщане към натоварените и раздразнени очи.

Подкрепете очите си, като носите слънчеви очила, за да се предпазвате от вредните ултравиолетови лъчи – дори през есента и зимата, и не забравяйте да правите редовни почивки от екрана, за да избегнете натоварването на очите. Опитайте правилото 20:20:20 – на всеки 20 минути гледайте нещо на 20 метра разстояние за 20 секунди.

Диетата е също толкова важна за здравето на очите. Опитайте да подсилите хранителния си режим с омега мастни киселини и витамини С и Е от храни като сьомга, спанак, яйца, ядки и цитрусови плодове.


Поддържането на здравето на очите само чрез храната може да бъде предизвикателство. AquaSource Комплекс Грижа за очите с африкански невен, астаксантин и очанка осигурява синергична комбинация от доказани съставки за подпомагане здравето на очите.


Този популярен продукт съдържа прекрасна комбинация от съставки с естествен произход, включително органичнo макуй бери на прах за подпомагане на секрецията на слъзна течност, витамин С от ацерола за защита срещу увреждане от ултравиолетова светлина и екстракт от плодове на касис в масло от семена на касис за намаляване на сухотата в очите. И както се очаква от AquaSource, продуктът е без глутен, без ГМО и е сертифициран от The Vegan Society®.


„Прекрасен продукт! Аз съм инженер и работя по 8 часа дневно на компютър. Преди изпитвах умора и напрежение в очите. С AquaSource Комплекс Грижа за очите усещам, че зрението ми е по-остро и забелязвам по-малко зачервяване и дразнене.“ Хабибе Махмуд, България

КУПИ СЕГА
 
 
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D