сряда, 9 март 2011 г.

Покана за обучение в "АкваСорс"

Здравейте, свободолюбиви и амбициозни хора!
Просто от любопитство искам да ви питам: ОТКРИЛИ ЛИ СТЕ НАЧИН ДА ОСИГУРИТЕ ЗДРАВЕ И БОГАТСТВО ЗА СЕБЕ СИ И СЕМЕЙСТВОТО ВИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ?
И ако отговорът ви е "Още не", тогава следващият ми въпрос е "А КОЛКО ЧАСА СЕДМИЧНО ОТДЕЛЯТЕ, ЗА ДА НАМЕРИТЕ ТАКАВА ВЪЗМОЖНОСТ?"
Е, ако и сега се чудите как да отговорите, не се чудете повече!
ТА_ДАААМ!!! Представям ви един много специален човек - брат ми Емил Найденов, който само за няколко месеца показа на цяла България какво значи да имаш мечта и цел, и да ги следваш неотклонно. Човекът, който удвои доходите си, които и без това бяха колкото (официалните) доходи на президента на нашата страна - при това помагайки на десетки още хора да увеличат доходите си и да печелят значителни суми за нашия стандарт!
Искате ли вие да сте следващите? Тогава, заповядайте в АкваСорс на ул. "Костенски водопад" на 9 март от 18 ч. да чуете цялата история лично от Емо - новият екзекутивен директор от нашия екип, човекът, който най-добре знае как от нулата се изгражда супер успешен мрежов бизнес, носещ все по-големи и по-големи доходи!
Препращам ви за всеки случай неговата покана! Излишно е да ви казвам колко съм горд с него - още повече, че той не само е екзекутивен директор, но е и един от само тримата лидери в АкваСорс, които са създали екзекутивен директор в екипите си! А какво е екз.директор? - Просто човек, който има наистина успешен бизнес, допринесъл е наистина много за здравето на хората и печели наистина много пари по един наистина благороден и почтен начин...
Аз съм един щастлив брат, защото Емо е не само мой брат по кръв, но и по призвание, и по успехи. Явно кръвта вода не става! Пожелавам му да ме надмине в бизнеса - и да помогне на още много хора да открият здравето, богатството и свободата чрез АкваСорс!
Ето и за какво ще говори Емо - по неговите собствени думи!
А от мен - горещи препоръки да бъдете там и да седнете най-отпред - успехът при нас е заразен!
Искрено ваш д-р Петър Найденов.
Ето поканата от Емо:
"Следвай мечтите си!" е кампания, поредица от срещи, като първата е на 9 март (сряда) в офиса на АкваСорс от 18 ч, на която ще представя няколко ползотворни идеи за ФФЗ (Финансово и Физическо Здраве) по време на грип и световна криза. Ето и подтемите:
1. Здраве и живот без антибиотици и лекарства, или 15 годишна незавършена история, в която се споделя опита на 50 годишен мъж, прекарал първите си 35 години в зависимост от антибиотиците.
2. Време е за забогатяване! Основи на финансовата грамотност.
3. Бизнесът МЛМ с АкваСорс съчетаващ здраве, богатство, успех, свобода.
МЛМ бизнесът в България - и не само в България - съществува на различни нива. Повечето хора, които познавате в този бизнес:
- се задържат в една определена компания само няколко месеца или година - две;
- преминават от компания в компания, пропилявайки времето си в търсене на "най-новата МЛМ възможност";
- печелят от жълти стотинки до няколко десетки лева (рядко няколко стотин лева)
- приемат го като нещо допълнително и мимолетно
- така и не развиват своя потенциал
- и най-страшното: формират вашето виждане за този бизнес и неговите възможности, което си е чист грабеж!!!

Екипите ни в АкваСорс пречупиха тези "граници", изграждайки бизнес, който ние гордо наричаме "ПРОЕКТ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ". Ние - лидерите в АкваСорс се учим от най-добрите в света, а успехите на нашите екипи са наша основна мисия! Ето защо, днес се обръщам към всички хора, които търсят лична реализация, здраве, успех, финансова независимост и свобода. Не ви предлагаме лечение на грип, нито пари за парно и ток! Предлагаме ви сътрудничество, което е посветено на вас! На вашето здраве и финансов просперитет! Предлагаме ви ПРОЕКТ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ! Предлагаме ви да следвате мечтите си!

Уважаеми дистрибутори, поканете вашите бъдещи бизнес-партньори! Не ви каня нито на беседа, нито на лекция! Каня ви на Рождения ден на вашия собствен Проект за цял живот! На него заедно ще стартираме ваш собствен бизнес-план за здраве, богатство и успех!
С уважение: Емил Найденов

http://anhira.com/pdf/Nashata_misia.pdf 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D