неделя, 6 март 2011 г.

Суперхраните АкваСорс


Сертификат Добри производствени практики АкваСорс 

Суперхраните АкваСорс – микроводорасли, коластра и есенциални мастни киселини – са най-добрите храни на нашата планета. Те са толкова близко до естествените, колкото позволяват най-щадящите съвременни технологии, действат синергично и са основата на доброто здраве за всеки човек. Останалите продукти на АкваСорс допълват и подсилват действието на суперхраните, укрепвайки специфично различните органи и системи на тялото – нервна, имунна, ендокринна, дихателна, храносмилателна, сърдечно-съдова, полова, черен дроб, кръвотворене, кости, стави и т.н. Всички продукти с тази марка могат да се ползват без консултация от лекар. Съставките им са гарантирано безвредни и с доказана ефективност. Хората, които ги консумират редовно, поддържат и увеличават жизнеността си така, че да постигат максимално ниво на здраве, жизненост, енергия и качество на живот. Отличните резултати могат да се обяснят чрез съвременните идеи в холистичната медицина. Суперхраните могат да се разделят на няколко групи в зависимост от произхода си и действието им върху човешкия организъм. Можем да говорим и за супер комбинации, при които няколко храни са съчетани по такъв начин, че се получава продукт с уникални ползи.

Най-добрите суперхрани в света са:
От царството на водораслите: синьо-зелените микроводорасли АФА (елексир за мозъка) и Спирулина (майчиното мляко на Земята), които между всички храни от природата са с доказано най-високо съдържание на разнообразни ценни хранителни съставки.
От растителното царство: есенциалните мастни киселини, съдържащи се в много ядки и семена. Те влизат в състава на клетъчните мембрани и тъканните медиатори, които регулират метаболизма.
От животинското царство: коластрата. Тя е най-добрата храна за бозайници. Съдържа растежни фактори, които подпомагат регенерацията на организма, забавят остаряването и удължават живота.

Тези суперхрани са основа за добро здраве на всеки човек и употребата им ще нараства все повече, защото все повече хора се убеждават в ползите от тях и естествено ги препоръчват на познатите си.

За да се причисли към суперхраните, една храна трябва да отговаря на много условия:
1. Да съдържа в сравнително малък обем извънредно голямо количество хранителни вещества.
2. Да бъде естествена, а не преработена, и по-точно да няма дезактивиране на ензимите й.
3. Да бъде изключително лесно усвоима от организма на човека, без да го натоварва.
4. Да се отличава с много ползи, които не се постигат с употребата на обикновените храни.

Това, което очакваме от суперхраните, е да зареждат организма с енергия, да пречистват тялото от токсини, радиация и др., да повишават имунитета, да действат подмладяващо и да удължават живота. Някои храни са с органна и тъканна насоченост – например за мозъка, за черния дроб, за кожата, за костите и т.н., а други са универсални, т.е. полезни за целия организъм.

Суперхраните се различават от повечето останали здравословни храни и хранителни добавки, (които съшо са много полезни, но не могат да се мерят с тях) по това, че суперхраните са основата на доброто здраве, а хранителните добавки, билки и др. са надстройка. Суперхраните са незаменими за организма като цяло, т.е. за всички клетки, тъкани и органи, докато повечето останали билки и добавки са полезни по-скоро за отделни органи и системи.

Обикновено се раждаме сравнително здрави, но след това започват ваксинации, болести, лекарства, стресове, неправилно хранене и т.н. Много са факторите, влияещи негативно върху телата, умовете и жизнеността ни. За съжаление, повечето лекарства продукт на съвременната фармация действат на организма подтискащо, дори и когато намаляват субективните оплаквания от дадено заболяване или неразположение. За щастие, в повечето случаи съществуват методи за лечение, повишаване на енергията и възвръщане на доброто здраве. Такъв метод например е класическата хомеопатия, но само при условие, че се прилага от специалисти с голяма компетентност, лекарствата са качествени и се премахнат антидотиращите фактори. Този метод е сравнително трудно достъпен, а резултатите не винаги са такива, каквито биха могли да бъдат. Други великолепни методи са природолечението, фитотерапията, лечебното хранене и пр. Опитът сочи, че в повечето случаи пациентите не спазват схемите на лечение, тъй като са сложни и неудобни и изискват много време, усилия, воля и постоянство.

Предимството на суперхраните и другите продукти на АкваСорс е и в това, че са прости за употреба, винаги действат, приемат се без консултация на медицински специалист и могат да ни подкрепят в кое да е състояние на хаос - стрес, травма, болест през целия ни живот. Така се увеличават шансовете ни да наберем енергия и подобрим здравословното си състояние. Когато приемаме продуктите АкваСорс, ние не само успешно преодоляваме кризата, но и достигаме по-добро здраве и качество на живот след нея. Колкото по-ниско е нивото на здраве, толкова повече организмът се нуждае от подкрепа. Най-ефикасното и просто средство, много по-добро от витамините, са микроводораслите, коластрата, есенциалните мастни киселини, Коензим Q10, програмата Лесно начало с пробиотици и храносмилателни ензими, Суперантиоксидантът с пикногенол и гинко билоба, Флексибилити за гъвкави и подвижни стави, Суперенергийната храна с ечемик, Хималайската кристална сол, съдържаща 84 минерала и другите продукти с марка АкваСорс.

Основните ползи, които никъде другаде не са събрани на едно място така, както при водораслите АкваСорс са :

1. Активирани слънчеви електрони, които предават енергия директно на нашата енергийна система. Получават се, когато фотоните на слънчевата светлина се сблъскват с хлорофила при фотосинтезата. Водораслите съдържат до 20 пъти повече хлорофил от растенията, затова са наречени „Материализирана слънчева енергия”.

2. Алкална реакция – много важно условие за добро здраве и профилактика на болестите, в това число и рака. Повечето храни, особено готвените, подкиселяват организма и така отварят вратата за болести и остаряване. Водораслите алкализират организма.

3. Кръвотворен ефект – водораслите са много богати на желязо, вит. В12, протеини и хлорофил, затова обновяват и витализират кръвта. Наричат ги „Зелената кръв на Земята”. За разлика от кръвопреливането, водораслите не пренасят СПИН и хепатит. Винаги са за предпочитане при анемия. Има случаи, в които хемоглобинът се качва от 70 на 120 за 2-3 месеца.

4. Елексир за мозъка и нервите – богати са на невропептидни предшест веници (за по- лесно синтезиране на серотонин, допамин, фенилаланин и др.), подхранват мозъка, активират паметта, подобряват концентрацията и способността за учене, стимулират творческите заложби, повишават умствената трудоспособност – „Интелигентна храна за интелигентни хора”.

5. Активират имунната система и й помагат по-добре да се справя с бактериални и вирусни инфекции, ракови клетки, паразити и т.н. (доказано с клинични изпитания, проведени в Канада). Нямат странични действия за разлика от антибиотиците. „Имунитет на капсули”.

6. Детоксикация – богати са на алгинова киселина, която се свързва с тежките метали,радиоактивните вещества и други токсини, прави ги водоразтворими и организмът лесно ги изхвърля през бъбреците (затова се препоръчва да се пие повече чиста и мека вода).

7. Активират стволовите клетки при по-големи дози (над 5 гр./ден). Стволовите клетки могат да регенерират различни органи и системи, в това число жизненоважни (сърцето след инфаркт, мозъка след инсулт, бъбреците и др.), и да възстановят здравето и младостта.

8. Биогенна, жива храна – във водораслите АкваСорс ензимите са съхранени до най- висока степен поради това, че те се сушат при физиологична температура (за разлика от други предлагани на пазара, които по-скоро се „варят” при температура над 70-80оС).

9. Минерали и микроелементи – поради вулканичния район, в който растат, водораслите АкваСорс са много богати на редки и ценни минерали в органична (лесно усвоима, биодостъпна) форма. Те са много полезни за по-добро здраве и по-красиви кожа, коса и нокти.

10. Ценна генетична информация – водораслите се делят бързо – за един ден дават 10-20 поколения, при което „тестират” всевъзможни генетични комбинациии. За сравнение, 20 поколения при човека отнемат 400 години. Затова от водораслите можем да приемем наготово гени, които може би ще ускорят нашата еволюция и еволюцията на децата ни...

11. Съвършена клетъчна храна за сила, здраве и красота, която удължава живота, подмладява клетките на тялото и ни предпазва от остаряване и болести на цивилизацията като хипертония, атеросклероза, инфаркт, инсулт, диабет, рак, алергии, Алцхаймер, МС и т.н. Предпазват от скрития клетъчен глад, който се проявява и като измършавяване, и като надебеляване, и затова са подходящи за привидно здрави, но натежали и отпуснати хора.

Водораслите АкваСорс чистят, енергизират и хранят и са изключително полезни за:

* всички, които искат да имат повече енергия, да са по-умни, по-здрави и по-активни
* хора, които работят много, изложени са на постоянен стрес, не си доспиват
* бременни жени (по-добро развитие на бебето, без да се изцежда организма)
* кърмачки – майката по-здрава и силна, млякото й е по-гъсто и хранително
* бебета, малки деца и подрастващи (тъй като са съвършена храната за този период)
* често боледуващи, тежко болни и възстановяващи се след болести и операции хора.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D