четвъртък, 28 април 2011 г.

МЛМ е прост, достъпен и приятен начин за скорошно пенсиониране

Това е от изключителна важност, ако сте на 45-50 години и нямате достатъчно време за да получите пари от сложна лихва. Така че ако не сте в първа младост, не се плашете. Мрежовият маркетинг ще ви помогне да наваксате и попълните инвестиционния си фонд сравнително бързо.
Въпреки 40 годишния си трудов стаж като миньор, на 64 години бай Иван получаваше пенсия, която не му стигаше даже за ток, телефон и парно. Той бе принуден да работи за 70 лв. месечно в един склад от сутрин до вечер, и почти не му оставаха сили.
Когато синът му го покани да работи в МЛМ, той отначало се дръпна, но после реши да опита. След 3 месеца чекът му бе 260 лв., след 6 месеца - 500 лв., а след 1 година - над 1000 лв./месец! Тъй като с жена си живееха скромно, бай Иван спестяваше по най-изгодните програми и след 3 години лихвите от спестяванията му бяха по-големи от миньорската му пенсия. Сега той даже си позволява да прави подаръци на внуците!
Можете да се занимавате с мрежов маркетинг и като млади. Тина започна да се занимава с МЛМ на 23 години - ето защо:
  1. Харесваха й продуктите, защото бяха полезни за здравето,
  2. Допадаше й възможността за високи доходи,
  3. Не трябваше да ходи на работа и така имаше повече време,
  4. Можеше да развива бизнес и в Лондон, където искаше да учи.
Тя живееше при родителите си, докато стана на 24. Това й даде възможност да спестява доходите си от МЛМ. През първата година те бяха съвсем малки, но после започнаха да се увеличават - бавно, но постоянно. Заслуга за това имаше и човекът, който я привлече към този бизнес.
Когато замина за Лондон, Тина почти изостави бизнеса си и доходите й от МЛМ силно намаляха. След 6 месеца обаче тя се прибра в България, възстанови групата си и започна да печели по 200-300 лв./месец.
Тина се премести при партньора си и скоро забременя. Точно по време на бременността тя започна да осъзнава предимствата на МЛМ. Въпреки че тя не можеше да работи толкова, доходите й продължаваха да растат. За месеца, в който се роди бебето, чекът й бе над 400 лв.
Сега Тина е млада майка и гледа бебе. ОТ своя МЛМ бизнес тя печели повече, отколкото от майчинството. Бизнесът не я затруднява, защото сама определя кога и колко да работи. Тина е станала доста по-уверена в себе си и помага и на други млади майки да открият шанса си чрез МЛМ.
Задължително ли е да се занимавате с мрежов маркетинг, за да изградите инвестиционния си фонд? Не, разбира се. Това е просто един от многото начини да станете финансово независими. Все пак, не забравяйте, че вие така или иначе вече правите мрежов маркетинг всеки ден (препоръчвате и рекламирате неща, които харесвате), само че не получавате пари за това. Може и да си струва да поразучите този метод. В края на краищата не можете да съберете средства за инвестиционния си фонд, ако постоянно работите нещо без пари, нали?
Кои са някои от предимствата на МЛМ?
  1. За да започнете МЛМ бизнес, не ви трябват много пари - 50-100 лв. са достатъчни за начало, пък и те бързо се изплащат.
  2. МЛМ можете да правите в удобно за вас време - след работа или в почивните дни. Два-три часа на ден или през ден са достатъчни.
  3. В този бизнес рискът е много малък и даже нулев, защото почти не влагаме собствени средства - работим с пари на клиентите.
  4. В МЛМ бизнеса се успява независимо от възраст, пол, връзки, образование, местоживеене и предварителна квалификация.
  5. Използвате проста, проверена и ефикасна система и така си спестявате много евентуални грешки и проблеми.
  6. Разполагате с личен наставник, който вече е развил успешен бизнес и който ви помага и работи заедно с вас, докато свикнете.
  7. В хода на работата получавате финансова грамотност и практическо бизнес обучение, което може да промени целия ви живот и да ви помогне да осъществите мечтите си.
  8. Работата с хора е много разнообразна и интересна; научава се много за човешката природа и се създават добри отношения и приятелства за цял живот.
  9. Особено ако изберете компания, разпространяваща здравословни продукти, можете да подобрите здравето си и да се подмладите.
  10. Доходите ви не зависят само от вашия град или държава - добрите МЛМ компании предлагат възможности в много страни.
  11. След 3-4 години можете да спрете да работите и все пак добре изграденият МЛМ бизнес ще продължи да ви носи високи доходи.

Ако още нямате свой МЛМ бизнес, не се бавете. Има два типа хора:
- такива, които вече градят свой МЛМ бизнес и (ще) печелят пари
- такива, които още не знаят колко доходно е да имаш такъв бизнес.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D