вторник, 5 април 2011 г.

NATURAL BEING: естествена грижа за кожата

АкваСорс полага началото на едно вълнуващо и дългоочаквано сътрудничество, благодарение на което имаме възможност да се грижим още по-пълноценно за здравето и красотата на нашето тяло - както вътрешно, така и външно. Новозеландската натурална козметична серия Natural BEING вече е на българския пазар.
Създателката й Сюзън Хол е посветила повече от 17 години изследвания и разработки за да осъществи стремежа си да формулира екологични и безвредни продукти, грижещи се за кожата и допринасящи за здравето. За успеха на това нейно начинание достатъчно ясно говорят наградите й, между които особено място заемат присъдените от новозеландското министерство на търговията титли "Предприемач на годината" и "Бизнесдама на годината".

Сюзън Хол е създала напълно натурална холистична козметика без изкуствени химикали. Нейната компания е една от малкото в света, които не употребяват парабени, изкуствени консерванти и синтетични химикали. Като консерванти се използват само безвредни естествени съставки. В работата си тя използва и модерни технологии като енергийна цитометрия за определяне и преценка на уврежданията върху ДНК.

В основата на козметичната серия Natural BEING е уникалното новозеландско дърво манука, което притежава множество ценни качества. От неговите цветове се извлича превъзходно масло. Медът от манука е с доказани подхранващи, регенериращи и лековити свойства. Високата ефективност на Natural BEING е постигната най-вече благодарение на синергичното действие на всички грижливо подбрани съставки - биоактивни екстракти, потенцирани разтвори, етерични масла, есенциални мастни киселини. Те подпомагат възобновяването на клетките, поддържат влажността, осигуряват широкоспектърната защита от ултравиолетови лъчи. На тях известната с хубостта си българка ще може да разчита за трайно възвръщане на оптималното здраве и красота на кожата си.
В зависимост от типа кожа и конкретните проблемни места, използваните съставки имат доказана ефективност при акне, възпалена кожа, запушени пори, бръчки, екзема, псориазис и др. Двете серии, които ще се разпространяват чрез мрежата на АкваСорс - за суха и за мазна кожа - включват крем за ръце и тяло, натурални почистващи и дълбоко почистващи гелове, чист тонизиращ гел, дневни и нощни кремове, обогатени с екстракт от манука, както и натурален стягащ крем за фини бръчици около очите.
Включването на козметиката Natural Being в продуктовата гама на АкваСорс се явява една съвсем логична крачка в развитието на фирмата, имайки предвид споделената философия на съхранение на природата, на живот в синхрон с нея и принципа на предлагане на 100 % натурални продукти. И ако досега целта е била предимно вътрешно изчистване на организма от токсини, сега вече можем да осъществим идеята да се грижим цялостно за чистотата и здравето на нашето тяло, да следваме мотото ЧИСТА КОЖА, ЧИСТО ТЯЛО.
Станимира Георгиева от Асеновград е една от първите жени в България, които са имали възможността да опитат продуктите на Natural Being. Ето и нейния коментар:
Натуралната козметика Naural Being е богата на биоактивни вещества от уникални целебни растения в Нова Зеландия - мед и масло от манука, кумерахау, масло от чаено дърво и екстракт от тотара. Всички съставки са натурални, от контролирани райони и с минимална човешка намеса. От 7 месеца употребявам цялата серия Natural BEING и усещането ми е, че съм направила най-добрия избор за здравето и свежестта на кожата си.
Химията в другите козметични продукти може да разруши защитната бариера на кожата и да увреди естествения й имунитет и способност да се лекува. Това я прави беззащитна срещу бактериите и склонна към пъпки. Дори да не чувствате кожата си раздразнена, когато използвате козметика с вредни съставки, кожата ви пак се руши. Те вредят на кожата дори да не чувствате нещо неприятно като парене или щипене. Ако не обръщате внимание на вредните съставки, вие им позволявате да увреждат кожата и здравето ви.
Нашите продукти са максимално щадящи за околната среда, защото са създадени на основата на растения и при минимална преработка. Ние не подкрепяме тестването върху животни и не изпробваме нито един от нашите продукти върху животни, нито изискваме това от доставчиците си.
Когато започнете да използвате продуктите Natural BEING, може да усетите някои промени в кожата си. Понякога кожата се подменя по-бързо, усещате лек сърбеж и е възможно дори да започне да се бели малко. Това не е реакция към продуктите Natural BEING. Тя показва, че преди сте използвали продукти с неорганични масла, които спичат кожата и крият действителното й състояние. Natural BEING извлича от епидермиса ви токсините и вазелина, и помага за детоксикиране на кожата. То може да продължи около седмица, докато кожата възстанови естествения си баланс. Всичките ни продукти са подходящи за чувствителна кожа.
Продуктите Natural BEING не съдържат синтетични консерванти и при излагане на въздух нашата смес от естествени консерванти, получени от новозеландски растения, ще загуби ефективността си. Затова непременно затваряйте капачето на тубичката след употреба. Важно е да се съхраняват при температура между 10-20°.
В Natural BEING използваме най-чистите и естествено активни съставки, които са наистина полезни за вашата кожа. Защото нищо не изглежда по-естествено от здравата, жизнена кожа. На първо място, всичките ни продукти са предназначени да въздействат върху кожата. Те подпомагат нейното възстановяване и възвръщането на оптималното й здраве, осигурявайки трайни резултати.
Използването от Natural BEING на биоактивни екстракти, потенцирани разтвори, етерични масла и грижливо подбрани студено пресовани растителни мазнини, съчетано с липсата на всякакви вредни химикали и ръчното смесване на много от нашите продукти, води до тяхната висока ефективност. Чистотата и ефективността на продуктите Natural BEING се гарантира чрез грижливия подбор на суровините. Natural BEING е една от малкото компании в света, която произвежда продукти без изкуствени парабени и синтетични химикали.
Ние работим в рамките на програма ISO 2000 на Международната организация за стандартизация и сме включили в нея анализа на нашите партиди. От датата на опаковката можем да установим нужната информация за всяка съставка - кога е приготвена, даже къде е расла. Ние купуваме и произвеждаме само суровини, които следват тази систематична процедура и могат да гарантират нужното качество.
Нашите продукти действат наистина. Усетите ли веднъж мекотата на естествената консистенция и аромати, никога повече няма да пожелаете да се върнете отново към създадените на химическа основа продукти.

  Историята на Сюзън Хол и Natural BEING

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D