вторник, 5 април 2011 г.

АКВАСОРС

Над 15 години AquaSource е посветена в поддържането на по-здравословен начин на живот чрез натурални средства.

AquaSource е основана през 1994 от Дейвид Хауъл и Робърт Дейвидсън, двама от водещите хомеопати във Великобритания. Дейвид Хауъл си спомня: “Тъй като все повече сме изложени на ненужни добавки в храната, търговска обработка, която влошава хранителната стойност, замърсяване и други проблеми на околната среда, нашите тела са под непрекъсната заплаха. Открихме, че синьо-зелените водорасли помагат на много хора. Оттогава проведохме задълбочени изследвания и се консултирахме със стотици експерти, посветени на по-доброто опознаване на синьо-зелените водорасли, както и на методите на разпространение - практически и икономически - до всеки потребител.

Мисията на AquaSource е да поддържа доброто здраве чрез използване на съставки с естествен произход и производство на широк спектър висококачествени хранителни и козметични продукти, достъпни за всеки. Част от нашата визия е продуктите на AquaSource да се разпространяват чрез независими дистрибутори по най-силния начин на дистрибуция – рекламиране от уста на уста.” В световен мащаб нараства информираността как всеки наш избор се отразява на здравословното ни състояние и качеството на живот. Изглежда, че много от нещата, които оказват отрицателно влияние върху здравето, не са под наш контрол. Фабрично преработените храни, забързаният начин на живот и изтощената почва могат да затруднят приема на идеално балансирана храна, с оптимално съдържание на всички основни хранителни вещества. Не само храната, която приемаме може да е бедна или дори без хранителна стойност, но дори беше доказано, че някои от добавките в нея са вредни. Замърсяването и другите фактори на околната среда също допринасят за повишената нужда на организма от някои хранителни вещества. Хранителните добавки са само един от начините, по който може да се осигури дневния прием на важните хранителни вещества и по този начин да запазите и поддържате здравето си. Те са практичен отговор на въпроса как ежедневно да набавяте за себе си и семейството си хранителните вещества, необходими за доброто здраве.
Обещаваме висококачествени продукти от естествени източници, разработени специално за поддържане на организма и неговите жизнени функции и чистота във всичко, което правим. Стремим се към чистота както на продуктите, така и на преработването. Използваме Trufil капсули, които съдържат 100% активни съставки. Не са използвани никакви пълнители нито свързващи вещества. Нашите продукти са одобрени от The Vegan Society, когато е приложимо. Използваме единствено естествено произведен коензим Q10, а не синтетичен. Нашите синьо-зелени водорасли от езерото Горен Кламат, щата Орегон, САЩ, са най-пълноценната и био-налична храна на планетата, добити от най чистото езеро на света. За разлика от други компании, които замразяват своите водорасли, ние използваме патентован процес на сушене, за да сме сигурни, че запазваме в максимална степен хранителната им стойност. Ние, в AquaSource, сме страстни привърженици на естествените решения за здравето, личната отговорност и избор. Продуктите ни работят в синхрон с нашето тяло, подпомагат неговите естествени процеси и защити.

Ние ценим доверието Ви и затова продължаваме да осигуряваме първокачествени продукти, за поддържане на натурална красота, добро здраве и жизненост, и нормално тегло, по възможно най-естествения начин.

 Статия вестник "Пари" - 27 май 2009г.
  
www.aquasource.net 

http://www.myaquasource.com/50018799 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D