сряда, 19 януари 2011 г.

С ПРОДУКТИТЕ НА АКВАСОРС - ЗДРАВИ И ПРЕЗ ЗИМАТА

Здравейте, приятели! Вече настъпва студената зима, а с нея и грипните епидемии. Пред лекарските кабинети е пълно с болни вече деца и възрастни хора .Затова реших да ви напомня за продуктите Зелена енергия, Коластра (КолАктив) и Незаменимите / есенциални / мастни киселини. Тези продукти са ни много нужни за доброто ни здраве - особено в периодите на студените месеци, когато сме най-податливи на вирусите и др. паразити.
Не забравяйте, че здравната превенция е за предпочитане пред последващото лечение. Превенцията със Зелена енергия е 3 капсули дневно, а с Коластра 2 капсули дневно сутрин 20 минути преди хранене и Есенц. мастни киселини по 10-15 капки два пъти на ден. Сами изберете кой продукт ви допада и започнете превантивната терапия възможно най-скоро. Ние ви препоръчваме да вземате и трите продукта едновременно по указаната схема и това ще ви гарантира много по-добри резултати. Ето какво трябва да направим, за да се подготвим за „борбата” с вирусите?
Трябва да въздействаме на имунната система / да я засилим/, за да стане тя адекватна при срещата с вирусите и бактериите. Най-просто е чрез храненето, и тук лично аз, както и други уважавани от мен колеги, препоръчваме суперхраните. А именно:
      - За засилване на имунната система в производството й на собствени антитела срещу вируси и микроорганизми – Зелената енергия /по указаната схема и профилактични дози на опаковката/ съдържаща микроводораслите AFA и СПИРУЛИНА и др. ценни съставки 
      - За внасяне на имунитет наготово - коластра от крави./по указаната схема и профилактични дози на опаковката/. Тя е източник на готови антитела против 20 най-често срещани болестотворни микроби, както и на растежни фактори, които възстановяват тъканите. Тя ни помага да се преборим с повечето инфекции.
- За заздравяване на бариерите пред микробите, а именно лигавиците на носоглътката, дихателната, храносмилателната и отделителната система - Есенциални мастни киселини и колактив-3 или коластрата. Така тези бариери ще ни защитават много по-добре от микробите. Ако редовно давате на децата си тези суперхрани, те ще укрепят имунитета си и ще се справят с настинките без лекарства.
Профилактичния прием на същите е:
За ЗЕЛЕНАТА ЕНЕРГИЯ
За бебенца от 3 до 12 месеца: Зелена енергия по 1 капсула дневно с храната
За деца от 1 до 7 години: 2 капсули дневно.
За деца над 7 години и възрастни: 3 капсули дневно.
За КОЛАКТИВА /препоръчват го за деца до 7 год.или/ и КОЛАКТИВ-3
За деца от 1 м. до 2 години: 1 капсула дневно с храната
За деца над 2 години и възрастни: 2 капсули дневно -сутрин -30 мин. преди закуската
За ЕСЕНЦ. МАСТНИ КИСЕЛИНИ
За бебенца от 3 до 12 месеца: 2 пъти дневно по 5 капки./може и с храната/
За деца от 1 до 7 години: 2 пъти дневно по 10 капки.
За деца над 7 години и възрастни: 2 пъти дневно по 20 капки.
За хората със сърдечни проблеми и всички над 40 г. / особено мъжете/
Препоръчваме и Коензим Q-10 - може и клетъчна енергия / коензим Q-10 на прах/ за общо подобряване на сърдечната дейност и за повишаване на енергията ни и засилване на имунната ни система. При поява на симптомите на грипното заболяване дозите се удвояват и дори утрояват.
Скъпи приятели съветвам ви най- добронамерено – ПОДГОТВЕТЕ СЕ
ЗА НАСТЪПВАЩАТА ЗИМА -недопускайте да се разболявате лесно.
Погрижете се за това като засилите вашата имунна система. А тя ще се
справи най-добре с тези предизвикателства и ще ви запази здрави и енергични
и през зимата. Ако почувствате, че започвате да се разболявате /имунната ви система все още не е подготвена/ удвоете профилактичните дози. Това в никакъв случай няма да ви навреди, а ще ви помогне по-бързо и по леко да се справите.
Аз лично вземам Зелена енергия всяка есен и зима и Колактив по горепосочената схема и така не боледувам от грип , настинка и подобни състояния. Добре е да се вземат с тях и Есенциални мастни киселини по 15 - 20 капки на ден. При поява на някакви признаци на влошаване на здравето горепосочените дози се удвояват и дори утрояват и така всичко преминава много бързо и по-леко.
Изводът е: Макар и драматично протичащо, настинката и грипът не са заболявания, с които не можем да се справим. Това е само една вирусна инфекция и ако ние сме се погрижили организмът ни (и този на нашите деца) да е готов за срещи с вируси, няма нищо страшно. „Въоръжени” с новите си антитела срещу грипа ще се върнем на работното си място или в училище без страх, че някой ще кашля или киха срещу нас. И всичко това ще ви струва не повече от цената на една кутия цигари.Но ще ви запази здрави или появилото се грипно заболяване или простудно ще протече много по леко и ще си замине много бързо.
  Това е от нас засега. Желаем ви прекрасно ЗДРАВЕ и през настъпващата зима! За повече информация се обърнете към този ,който ви е предоставил тази информация .

Независим дистрибутор на АкваСорс -  Георги Найденов - град София
Ако решите да си поръчате продукти или да се регистрирате като дистрибутор ми се обадете-Маргарита Колева,дистрибутор№К50018799,тел.0889-649585,0878-649585, Skype - boqnboqn3

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D