петък, 14 януари 2011 г.

ВАЛЕНТИНА МАКНИ-преподавател в колеж по икономика и маркетинг Варна

Здравейте настоящи и бъдещи приятели,
Знаете ли кое ми дава увереността да пиша тези редове – удовлетвореността да принадлежа към едно голямо семейство на бизнес-партньорство и приятелство, каквото е Анхира. Станах част от него в началото на март 2009 г. по стечение на обстоятелствата. Един от моите учители казва, че човек се размърдва по две причини – или от зор, или от мерак. За съжаление при мен беше първото, както предполагам при повечето. Но хубавото е, че поне се размърдах. Някои хора до края на живота си карат по инерция.
И така, вечните здравословни проблеми на тогава тригодишния ми син станаха предпоставка за моя бизнес. По неизбежни причини традиционната медицина беше оставила важна следа за такъв кратък период след раждането му – отслабен имунитет, който се прояви при тръгването му на детска градина. Няколкото наложителни операции, които беше преживял, съпроводени с редица антибиотици и упойки, ме въздържаха от лекарските уговорки за бързо вадене на трета сливица. Тези обстоятелства ме принудиха да търся алтернативни методи на лечение за избягване на още една оперативна намеса.
Не случайно казвам на моите студенти, че качествената информация е най-ценния актив в днешния динамичен и сложен свят. След обстойно информиране, четене и препоръки от приятели, открих Кламатските водорасли и Новозеландската Коластра. Необходими бяха само 2-3 месеца, за да видя ефекта върху детето си от естествените продукти. За да убедя по принцип недоверчивата си натура започнах сама да консумирам някои от продуктите на фирма АкваСорс, след което цялото ми семейство станахме лоялни клиенти. Тук ще спестя ефектите, които всеки от нас изпита и продължава да изпитва от консумацията на „суперхраните” и добавките. Единственото, което наистина си заслужава да бъде споделено е, че синът ми вече не боледува, а след 15 годишна хронична депресия, съпроводена през цялото време с медикаментозно лечение, майка ми успя да остави всякакви антидепресанти и вече близо половин година се наслаждава на ежедневната си храна – любимите й водорасли.
Препоръчвайки тези ценни продукти на мои близки и последвалите отзиви, все повече се убеждавах, че би било престъпление срещу здравето на моите приятели и познати, и особено на техните деца, ако не ги споделям с тях. Така започна моят независим бизнес в АкваСорс, който се гради на три основни стълба:
  1. Първият е, че станах лоялен (постоянен) клиент на фирмата и това се получи лесно, защото се влюбих в продуктите. Те станаха част от моето ежедневие. За да предлагаш нещо с успех, трябва да го харесваш.
  2. Вторият е, че непрекъснато споделям с познатите си възможностите, които предлага АкваСорс, в зависимост от това, кой какво търси – повечето търсят само здраве, а наистина без него нищо друго няма значение; други дават приоритет на възможността за допълнителни доходи, които решават много техни финансови проблеми; трети търсят финансова независимост, с каквато малко хора могат да се похвалят и да си купят всичко, което пожелаят; аз започнах да наблягам на личностното развитие, което е най-ценното по пътя към богатството; а когато всичко това е налице идва многото свободно време, каквото вече почти никой няма.
  3. Третият е, че обичам непрекъснато да уча нови неща и да предавам наученото на тези, които желаят. Тук е мястото да благодаря на моите учители – моя спонсор и незаменим пътеводител д-р Мария Василева, на моя наставник д-р Петър Найденов, на моя духовен учител д-р Вилма Михайлова и на многото книги, които изчетох за финансова интелигентност и личностно израстване. Разбрах, че професионалните ми знания по маркетинг са само минимална част от това, на което ме научи опитът.
За пореден път се уверявам, че теорията не струва нищо без практиката, защото докато не опиташ нещо, няма как да оцениш стойността му (като да правиш реклама на шоколад без да си го вкусил). Но лично при мен, теоретичните ми знания по икономика и маркетинг като преподавател в колеж ми помогнаха да прозра много по-бързо „най-великата възможност в историята на човечеството”. Още по-голямо е желанието ми да я споделям с тези, които търсят нещо качествено ново във всяко едно отношение. Благодарна съм и се гордея, че имам възможността да я предавам нататък в часовете на моите студенти, едновременно като теоретик и практикуващ.
Ако мислите, че здравето е нещо, за което трябва да се грижим, за да го имаме, сте добре дошли! Ако искате освен да подобрите здравето си и да удължите живота си, да живеете по-интересно, да помагате на хората и/или да печелите повече пари и приятели, сте отново добре дошли в нашия екип. В него има достатъчно компетентни и мотивирани хора, които ще ви учат и ще ви подкрепят, докато се развиете, както направиха и правят с мен. И вие, като всеки друг, можете да намерите вашето желано сиренце, стига да се потрудите, да сте достатъчно фокусирани и най-важното, да не ви мързи. Останалото го прави системата.
АкваСорс е като едно училище - всеки взема от него това, което може. Възможностите за по-добро здраве и/или успех и повишаване на доходите са големи, и все пак всичко зависи от вас самите. Също като в училище – всички сме ученици, а след няколко години едни стават политици, други – бизнесмени, трети – работници, четвърти – скитници... Зависи какво искаме.
Например, над 80% от хората, които се включват в АкваСорс просто си купуват продукти с отстъпка, и то когато решат, без да правят нищо друго. Но в нашия екип можете да намерите и условия за развитие. Няма риск, защото не са необходими особени средства. Ако имате желание можете да започнете постепенно според това, с колко свободно време разполагате. Това са все неща, които са безспорен плюс за всеки човек, който не се е занимавал с бизнес и не разполага с много финанси. Искате ли да подобрите нещо в живота си? Обадете ми се, за да поговорим...
Можете да станете част от една велика, мотивираща мисия „ЗДРАВЕ, УСПЕХ, СВОБОДА!”
Ако смятате, че все още не се нуждаете от идеално здраве или все още не сте готови за собствен независим бизнес, може би познавате някой, който търси такива възможности? Изпратете му този адрес, със сигурност след време ще ви бъде благодарен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D