понеделник, 22 ноември 2010 г.

МОРСКА ЕНЕРГИЯ – нов продукт на АкваСорс

 Естествено е фирма, която се казва АкваСорс (воден източник) да има продукт от най-изявените представители на огромното семейство водорасли. „Морска енергия” поднася в капсули най-доброто от водния свят: комбинация на червени, кафяви и зелени морски водорасли, съчетани със синьозелените микроводорасли AFA - в същността си фитопланктон и най-старият обитател на земята.
За създаването на продукта „Морска енергия” са подбрани  само диви култури, съответстващи на високите стандарти на АкваСорс за чистота, екологичност, опазване и ненакърнимост на природата. Ако нанесете на картата на земното кълбо местата, откъдето се събират АкваСорс морските водорасли, ще получите представа за мисленето и природната нагласа на екипа на фирмата. Червените водорасли са от дъното от доказано чист район в Атлантическия океан. Зелените водорасли  са огрети от слънцето в богатите на минерали защитени морски води край Австралия, а кафявите са събирани между необитаемите острови на Северния ледовит океан, далече след Лапландия. Синьо Зелените водорасли /АФА /, знаете, се раждат в сладките снежни води на Каскадните планини, Северна Америка, в езерото Кламат. Събирани свежи, всички водорасли се изсушават щадящо цели – нищо не се добавя, нищо не се извлича.
В продължение на милиони години всеки вид водорасли се е развивал и приспособявал към различни географски, климатични  условия и концентрация на минералните соли. Отраснали сред ненакърненото богатство на водната шир, дивите създания използват енергията на слънцето, за да създават храната си. В тях се намират, в подходящата и за нас доза, почти всички необходими ни витамини, микро и макроелементи. Всъщност водораслите са най-богатата на полезни вещества храна на земята. На тях се дължат 90% от кислорода и 80% от хранителния запас на планетата. Като основа на хранителната верига те са възможно най-чистият и пълноценен източник за нас. Човекът се намира на върха на тази верига и храната му съдържа токсините от всички предни звена.
Събрани заедно, в синергичната комбинация, морските водорасли в продукта формират общ  хранителен профил още по-изобилен и балансиран, отколкото поотделно.  От друга страна, микро и макроводораслите са с по-елементарна структура от висшите растения и оттам -  много по-лесно усвоими от човешкия организъм. Отнесени към обичайните ни източници, водораслите са изключителна концентрирана и достъпна храна. И без суперлативи и реклама, „Морска енергия” е в категорията суперхрана При сравнение върху грам сухо вещество, или 3 капсули „Морска енергия” предоставят:
·         Най-богатият растителен източник на витамин В12
·         Най-богатият познат източник на хлорофил
·         Най-богатият източник на желязо – 200 пъти повече желязо от цвеклото
·         100 пъти повече йод, от който и да е земен зеленчук
·         14 пъти повече калций от кравето мляко
·         200 пъти повече бетакаротин от морковите
·         Пълноценен лесноусвоим протеин
·         Пълноценна усвоима гама минерали
·         Витамини – особено витамин С и витамин В групата
·         Антиоксиданти
·         Фикоцианин – рядък пигмент с подчертано протективни качества
·         Есенциални мастни киселини
·         Полизахариди
·         Активни ензими
·         Нуклеинови киселини
·          Трябва специално да се отбележи високото съдържание на йод в този продукт. Знаеме че напоследък населението не ползва  йодирана сол и това създава големи проблеми с здравето ни. Само с две капсули от този  продукт  /Морска енергия / си набавяме препоръчителната дневна  норма за йод
Новата органична водораслова храна „Морска енергия” е подходяща за всяка  възраст и здравословно състояние. Съдържанието на йод не е противопоказано при проблеми със щитовидната жлеза, а обратно – ще има балансиращ ефект при хипо- и хиперфункция. Продуктът е особено препоръчителен като ценна хранителна помощ  при:
·         Бърз растеж ; Често боледуване; Натоварено всекидневие; Интензивен спорт
Хронични заболявания; Остеопороза; Мускулни крампи; Неврологични проблеми;
Слаб имунитет; Бременност и кърмене; Отравяне; Храносмилателни проблеми
Хормонален дисбаланс; Диабет; Менопауза; Рак; Херпес; Болести на опорно-двигателната система; Сърдечно-съдови проблеми и т.н. Програми за редуциране на теглото.
Източните народи прилагат кафявото водорасло при възпалено и подуто гърло, лумбаго и ревматизъм. На водораслите въобще се гледа като средство, което изхвърля слуз, за справяне с паразити, дори срещнах приложение при липоми. А също че „подобряват за някого привлекателността на противоположния пол”.
Съвременните изследвания сочат, че кафявите морски водорасли (наричани морски зеленчук), възпрепятстват образуването на тромби и следователно предпазват от редица сърдечни заболявания. Те могат да намалят холестерола в плазмата и кръвното налягане, да облекчат лошото храносмилане и са ефективни при хранителни отравяния.Червените или кораловите водорасли са уникален източник на органичен калций. Ако прегледате информацията, ще срещнете доста автори, които говорят за успешно приложение на водорасли за намаляване на туморни образувания. Подобни твърдения се приемат разбираемо с резерви. Докато при херпес и бактериални инфекции – бъдете смели, започнете веднага продукта.
„Морска енергия” има всички предпоставки да бъде нашият нов допълнителен помощник за живот в изобилие и здраве. Прекрасно се съчетава с останалите суперхрани и хранителни добавки от листата на АкваСорс: Зелена енергия, Коластра, Есенциални мастни киселини, пробиотици, Суперантиоксидант и Коензим Q10, Колаген+, Остеофорте, Флексибилити и пр.
Опаковка – 120 капсули. Съдържанието на водораслите в една капсула: червени водорасли - 330 mg, зелени водорасли (дуналиела салина) 110 mg, кафяви водорасли 110 mg и AFA 110 mg. Продуктът е подходящ за пълни вегетарианци - капсулата е от растителна целулоза.
Нормалната профилактична доза е 3-4 капсули на ден – на гладно.
При нужда от по-интензивна грижа дозата се увеличава.
Не забравяйте, че водораслите обичат вода!  .

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D