понеделник, 22 ноември 2010 г.

С ПРОДУКТИТЕ НА АКВАСОРС - ЗДРАВИ ПРЕЗ ЕСЕНТА И ЗИМАТА

Здравейте, приятели! Вече настъпи  есента, а след нея идва и студената зима, затова  реших да ви напомня за продуктите Зелена енергия, Коластра (КолАктив) и Незаменимите / есенциални / мастни кисeлини. Тези продукти са ни така нужни за доброто  ни здраве -  особено в периодите на преход между топлите и студените месеци, когато сме най- податливи на вируси.
 Не забравяйте, че здравната превенция е за предпочитане пред последващото лечение. Превенцията със Зелена енергия е 3 капсули дневно,с Коластра 2 капсули дневно сутрин 20 минути преди хранене,а с Есенц. мастни киселини  по 10-15 капки два пъти на ден. Сами изберете кой продукт ви допада и започнете превантивната терапия възможно най-скоро.Ето какво трябва да направим, за да се подготвим за „борбата” с вирусите?
Трябва да въздействаме на имунната система, за да стане тя адекватна при срещата с тях? - Най-просто е чрез храненето, и тук лично аз, както и други уважавани от мен колеги, препоръчваме суперхраните. А именно:
- За  засилване  на имунната система в производството и на собствени антитела срещу вируси и микроорганизми – Зелената енергия-съдържаща микроводораслите  AFA и СПИРУЛИНА и др. Ценни съставки.
- За внасяне на имунитет наготово - коластра от крави. Тя е  източник на готови антитела против 20 най-често срещани болестотворни микроби, както и на растежни фактори, които възстановяват тъканите. Тя ни помага да се преборим с повечето инфекции.
- За заздравяване на бариерите пред микробите, а именно лигавиците на носоглътката, дихателната, храносмилателната и отделителната система - есенциални мастни киселини. Така тези бариери ще ни защитават много по-добре от микробите. Ако редовно давате на децата си тези суперхрани, те ще укрепят имунитета си и ще се справят с настинките без лекарства.
Аз лично  вземам  Зелена енергия всяка есен и пролет и Колактив  по горепосочената схема и така не боледувам от грип , настинка и подобни състояния. Добре е да се вземат с тях и Есенциални мастни киселини по 15 - 20 капки на ден. При поява на някакви признаци на влошаване на здравето  горепосочените дози се удвояват и  така всичко преминава много бързо и по-леко.
Изводът е: Макар и драматично протичащо, настинката и грипът не са заболявания, с които не можем да се справим. Това е само една вирусна инфекция и ако ние сме се погрижили организмът ни (и тези на нашите деца) да е готов за срещи с вируси, няма нищо страшно. Една 3-4 дневна треска само ще ни осигури малко домашен отдих. И „въоръжени” с новите си антитела срещу грипа ще се върнем на работното си място или в училище без страх, че някой ще кашля или киха срещу нас.
              Освен горепосочената информация , днес реших да Ви споделя една рецепта за лечение на хрема с продуктите на АкваСорс.
Тя е много лесна и ефективна, ето я: Взимате 1/4 капсула от коластра (КолАктив или КолАктив 3) и я разтваряте в 1 чаена лъжичка вода /ако нямате физиологичен разтвор/. Ако искате да направите повече разтвор например  на две чаени лъжици се поставя ½ капсула  коластра  После с капкомер взимате от разтвора и капвате по 1 капкомер във всяка ноздра. Това се повтаря 3-4 пъти в рамките на един ден през 2-3 часа. Ефектът настъпва още след първият или вторият прием. Аз го правя още първият ден, когато усетя, че носът ми протича и с тази рецепта пресичам хремата. Това е от мен за сега.
Пожелавам Ви крепко здраве!

Зима без антибиотици - Д-р П. Найденов

Как с помощта на водораслите АкваСорс, Колактив-3, ЕМК и Бифидус да укрепим имунната система така, че да се справя по-лесно с вирусите и бактериите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D