вторник, 28 декември 2010 г.

Как да преодолеем последиците от празничните угощения с продуктите на AQUASOURCE?

1.Спазвайте "златното правило" - никога не сядайте на пищна трапеза без Ензими с водорасли. Те са по-важни от солта и хляба.
2.Повечето от нас познават неприятните усещания след злоупотребата с храна. Консумирана в неподходящи количества и пропорции, претърпяла сериозна кулинарна обработка, вкусната, но "мъртва храна" се превръща в отрова за клетките ни. Тя изчерпва запасите ни от храносмилателни ензими. Недобре преработената храна се разгражда в червата до токсични вещества, които чрез кръвта достигат до всички органи и системи  и ги увреждат. Така, в резултат само на няколкодневна злоупотреба с храна и възникналата в резултат на това интоксикация, може да се провокира позабравено страдание или да отворим широко вратата за сериозни бъдещи здравни неблагополучия. Затова, след дългите празнични угощения, помислете сериозно за изчистване на клетките от натрупаните токсини. Известно е, че микроводораслите притежават силен изчистващ ефект, но за постигане най-бърз и оптимален резултат би трябвало да съчетаваме продуктите по схемата на Програма Лесно начало. Всеки специалист по хранене, запознат с продуктите на АкваСорс, ще Ви препоръча приемането на Програма Лесно начало поне веднъж в годината. Какъв по-благоприятен момент за започване на очистителната програма?
3.За тези, които имат гастрит, колит или други храносмилателни смущения препоръчваме приемането на 2 и повече капсули КолАктив дневно до пълното отзвучаване на следпразничните проблеми. Ползвайте този уникален продукт по-често за да осигурите здравина на стомашната и чревна лигавица.
4.Да ви напомним нещо, което сигурно сте чували - няколко капсули от продукта Зелена Енергия , освен останалите здравословни ефекти, ни  спасяват бързо и елегантно от неприятния махмурлук. На какво се дължи този интересен и полезен ефект? В самото име на хранителния продукт Зелена Енергия е заложено най-точно логото на фирмата - енергия, действие, свобода. Зелена Енергия е съчетание от кламатски водорасли, Хавайска спирулина и люцерна. Тази комбинация осигурява пълна антиоксидантна защита, стимулиране на имунната система и ефективност на обменните процеси в клетката, което отключва мощен прилив на жизнена енергия. Съчетанието на двата вида микроводорасли предизвиква ускоряване на  клетъчната обмяна  и по-бързо изчистване на тялото от всички отрови. Богатото им ензимно съдържание стимулира ускореното разграждане на алкохола и вследствие на това той се излъчва за по-кратко време. При разработването на рецептурата е спазен научния принцип на синергизма - отделните съставки взаимно допълват и усилват ефекта си. Така, в резултат от взаимодействието на природата с науката, се е получила най-пълноценната клетъчна храна, подходяща за всички възрасти и здравословно състояние. Да не забравяме, че микроводораслите предизвикват ускоряване на клетъчната обмяна и по-бързо изчистване на тялото от всички отрови. Особено важно за възстановяване на потиснатия от алкохола нервно-психичен тонус /това е научният термин за махмурлук!/ е уникалното свойство на водораслите да енергизират и хранят нервната клетка. Колкото до преодоляването на лекото неразположение след многобройните наздравици, освен Зелена Енергия /от 2 до 6 и повече капсули/, не забравяйте през или след празничните дни изумрудените отблясъци на чашите с Лайтън-Ъп!.

Д-р Мария Генкова - Папазова, к.м.н. Невропсихофармаколог, холистичен лекар

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря Ви за коментара :D